Загрузка...

Рецепт тонких млинчиків

Рецепт тонких млинчиків
0
0
02 вер
Рецепт тонких млинчиків


Важко зустріти людину, який би не любив тонкі млинчики. Рецептів таких млинців дуже багато. Кожен бажаючий знайде рецепт на свій смак. Багато сімей обожнюють млинці з припеком, тим більше з фруктовим. Пропоную вашій увазі смачний і простий рецепт тонких млинчиків. Спробуйте приготувати страву і переконайтеся, що воно дуже смачне і поживне.

Для приготування рецепту тонких млинців необхідно:
• 3 яйця
• Борошно (250 г)
• Молоко (0, 5 л)
• 50 г рослинної олії
• 2 ст. л. цукру
• 3 яблука
• Лимонний сік з половини лимона
• Вершкове масло (100 г)
• Сметана (100 г)
• Листя м'яти
• Щіпка солі

Спосіб приготування:
• Візьміть і відокремте жовтки від білків. Треба розтерти жовтки з цукром і сіллю. До яєчної суміші додайте близько 150 мл теплого молока і добре розмішайте.
• До отриманої суміші додайте, розмішуючи, частинами муку і масло. Потім, не перестаючи розмішувати, порціями влийте залишився тепле молоко.
• Після цього збийте вінчиком білки і додати їх у тісто. Розмішайте отриману суміш.
• Перед випічкою тесту необхідно настоятися близько 30 хвилин. Це дозволить набрякнути клейковини борошна, в результаті чого млинці стануть більш еластичними і не будуть рватися при випічці.
• Яблука помийте, почистіть і наріжте дуже тонкими часточками. Збризніть часточки яблук лимонним соком, так вони не потемніють.
• Змастіть сковороду маслом. Візьміть кілька часточок яблук викладіть на сковорідку, залийте тестом і обсмажте з двох сторін.
• За такою ж схемою випікайте всі млинці. Складайте млинці стопкою, змащуючи кожен з них вершковим маслом. Прикрасьте млинці квіткою з шкірки яблука і листям м'яти. На стіл млинці треба подавати зі сметаною.
• Млинці можна готувати з різними припеком. Це можуть бути шинка, гриби, варені яйця з цибулею або солена риба.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: