Загрузка...

Млинці на кефірі

Млинці на кефірі
0
0
02 вер
Млинці на кефірі


Сьогодні ми тішимо домочадців смачним сніданком і печемо млинці на кефірі тонкі і ажурні. Рецепт приготування дуже простий. Їх можна подавати на сніданок у вигляді додаткового страви, так і на обід або вечерю. Млинці так само є коронною стравою до масниці.

Інгредієнти:
Борошно - 8 ст. ложок;
Сода - 1/2ч. ложки;
Кефір - 3 склянки;
Крохмаль - 4 ст. ложки;
Сіль - ? ч. ложки;
Яйце куряче - 2 штуки;
Масло вершкове - 50 гр;
Цукор - 1/2 ст;
Олія соняшникова-3 ст. л;

Приготування: Стакан кефіру звішується з сіллю і цукром, додайте збиті яйця. Такі млинці можна спекти навіть без яєць, але з умовою, що в них додають 6 ложок крохмалю. Потім додається 1 чайна ложка соди. Залиште на 5 хвилин, щоб сода погасилась кефіром. Потім додайте крохмаль і борошно. Перемішайте тісто. Воно повинно вийти, як на оладки. Поступово додайте ще один стакан кефіру. Залиште тісто на 30 хвилин. Далі додайте рослинне масло і розбавляйте тісто кефіром до потрібної рідини. Якщо кефіру не так вже багато, то можна додати в тісто звичайну теплу воду. Пекти млинці на добре розігрітій сковорідці і на великому вогні. Бажаємо вам приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: