Млинці на кефірі

Млинці на кефірі
0
0
02 вер
Млинці на кефірі


Сьогодні ми тішимо домочадців смачним сніданком і печемо млинці на кефірі тонкі і ажурні. Рецепт приготування дуже простий. Їх можна подавати на сніданок у вигляді додаткового страви, так і на обід або вечерю. Млинці так само є коронною стравою до масниці.

Інгредієнти:
Борошно - 8 ст. ложок;
Сода - 1/2ч. ложки;
Кефір - 3 склянки;
Крохмаль - 4 ст. ложки;
Сіль - ? ч. ложки;
Яйце куряче - 2 штуки;
Масло вершкове - 50 гр;
Цукор - 1/2 ст;
Олія соняшникова-3 ст. л;

Приготування: Стакан кефіру звішується з сіллю і цукром, додайте збиті яйця. Такі млинці можна спекти навіть без яєць, але з умовою, що в них додають 6 ложок крохмалю. Потім додається 1 чайна ложка соди. Залиште на 5 хвилин, щоб сода погасилась кефіром. Потім додайте крохмаль і борошно. Перемішайте тісто. Воно повинно вийти, як на оладки. Поступово додайте ще один стакан кефіру. Залиште тісто на 30 хвилин. Далі додайте рослинне масло і розбавляйте тісто кефіром до потрібної рідини. Якщо кефіру не так вже багато, то можна додати в тісто звичайну теплу воду. Пекти млинці на добре розігрітій сковорідці і на великому вогні. Бажаємо вам приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: