Панкейкі рецепт

Панкейкі рецепт
0
0
02 вер
Панкейкі рецепт


Інгредієнти для приготування :
• Одна столова ложка оцту
• ½ чайної ложки солі
• ¾ склянки молока
• Один стакан борошна
• Одна чайна ложка розпушувача
• ½ чайної ложки соди
• Одне куряче яйце
• 2 столові ложки соняшникової олії
• 2 столові ложки цукру

І так приступаємо:
• Беремо невелику миску, змішуємо в неї оцет з молоком і залишаємо його на п'ять хвилин киснути. Потім беремо велику миску, туди борошно просіваємо, висипаємо цукор, сіль, розпушувач, соду і ретельно розмішуємо.

• Тепер розбиваємо куряче яйце в прокислое молоко і перемішуємо його разом з соняшниковою олією. Виливаємо вміст миски у миску з борошном і заважаємо все, поки не пропадуть грудки. Після цього розігріваємо сковорідку, змащуємо її трохи олією, оскільки панкейкі треба пекти на майже сухій сковороді і виливаємо туди по ¼ склянки тесту на кожну панкейку.

• Смажимо ці млинці до того часу, поки не з'являться зверху бульбашки, а потім перевертаємо і смажимо до, поки вони не підрум'яняться з іншого боку. Потім викладаємо їх в тарілки і подаємо до столу зі сметаною або з яким варенням до чаю.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: