Заварні млинці на кефірі

Заварні млинці на кефірі
0
0
02 вер
Заварні млинці на кефірі


Інгредієнти для приготування :
• 500 мілілітрів 3.2% кефіру
• Два курячих яйця
• Пів чайної ложки соди
• Чотири столові ложки соняшникової олії
• 300 грам борошна
• Пів чайної ложки солі
• ½ чайної ложки цукру

І так приступаємо:
• Розбиваємо в каструлю яйця, збиваємо їх, вливаємо туди кефір і висипаємо сіль з цукром. Перемішуємо до однорідного стану. Ставимо тепер каструлю на вогонь і нагріваємо до 60 градусів постійно помішуючи.

• Потім знімаємо її з вогню і просіваємо в неї борошно. Замішуємо, як тісто на оладки. Тепер розводимо в склянці окропу соду, перемішуємо її і вводимо в тісто. Після цього вливаємо в нього соняшникову олію і ретельно все перемішуємо.

• Даємо йому постояти 40 хвилин. Потім розігріваємо на вогні чавунну сковороду, змащуємо її соняшниковим маслом і виливаємо в неї приблизно один ополоник тесту для одного млинця. Рівномірно розподіляємо його по сковороді, переміщаючи її по боках.

• Коли млинець почне підсихати по краях, перевертаємо його з допомогою дерев'яної лопатки на іншу сторону. Допікаємо і складаємо млинці на тарілку, змащуємо їх вершковим маслом і подаємо до столу в такому вигляді або з будь на Ваш смак начинкою.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: