Загрузка...

Млинці з червоною рибою і вершковим соусом

Млинці з червоною рибою і вершковим соусом
0
0
29 сер
Млинці з червоною рибою і вершковим соусом


Необхідні інгредієнти
:
Для млинцевого тесту:


• Яйця курячі - 4шт
• Цукор - 1 ст.л.
• Сіль - щіпка
• Борошно - 5ст.л. з великою гіркою
• Молоко - ½ л.
• Рослинна олія - 2ст.л.
Для начинки:
• Філе слабосоленої червоної риби (форелі або сьомги) - 300г
Для соусу:
•М'який вершковий сир (типу «хохланд» або «філадельфія») - 200г
• Сметана - 200г
• Майонез - 200г
• Желатин - 15г

Готуємо:
• Робимо млинцеве тісто ретельно збиванням всіх інгредієнтів, даємо тісту постояти, спечемо тонкі млинчики. Нам необхідно 8 млинців.
• Ріжемо філе риби смужками.
• Заливаємо желатин водою, залишаємо набрякнути, нагріваємо, отримуємо прозорий желатиновий розчин.
• Для соусу збиваємо всі інгредієнти, вливаємо розчин желатину, добре перемішуємо.
• Розстилаємо на столі харчову плівку, викладемо в ряд 4 млинця (внахлест на 1,5см) намажемо їх соусом, покладемо шматочки риби, звернемо рулет, покладемо в холодильники, соус повинен застигнути. Повторюємо всі маніпуляції.
Ріжемо застиглі рулети на шматочки, подаємо.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: