Млинці з червоною рибою і вершковим соусом

Млинці з червоною рибою і вершковим соусом
0
0
29 сер
Млинці з червоною рибою і вершковим соусом


Необхідні інгредієнти
:
Для млинцевого тесту:


• Яйця курячі - 4шт
• Цукор - 1 ст.л.
• Сіль - щіпка
• Борошно - 5ст.л. з великою гіркою
• Молоко - ½ л.
• Рослинна олія - 2ст.л.
Для начинки:
• Філе слабосоленої червоної риби (форелі або сьомги) - 300г
Для соусу:
•М'який вершковий сир (типу «хохланд» або «філадельфія») - 200г
• Сметана - 200г
• Майонез - 200г
• Желатин - 15г

Готуємо:
• Робимо млинцеве тісто ретельно збиванням всіх інгредієнтів, даємо тісту постояти, спечемо тонкі млинчики. Нам необхідно 8 млинців.
• Ріжемо філе риби смужками.
• Заливаємо желатин водою, залишаємо набрякнути, нагріваємо, отримуємо прозорий желатиновий розчин.
• Для соусу збиваємо всі інгредієнти, вливаємо розчин желатину, добре перемішуємо.
• Розстилаємо на столі харчову плівку, викладемо в ряд 4 млинця (внахлест на 1,5см) намажемо їх соусом, покладемо шматочки риби, звернемо рулет, покладемо в холодильники, соус повинен застигнути. Повторюємо всі маніпуляції.
Ріжемо застиглі рулети на шматочки, подаємо.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: