Загрузка...

Рецепти хліб для хлібопічки

Рецепти хліб для хлібопічки
+3
0
06 вер
Рецепти хліб для хлібопічки


Кожен з нас купує хліб в магазині, але, повірте, немає нічого смачнішого, ніж хліб, виконаний в домашній умовах. Більш насичений смак та аромат, м'який і смачний, і тривалий час не черствіє. Цей варіант рецепту адаптований особисто мною і багато разів випробуваний. Отже, хліб рецепти для хлібопічки.

Основні інгредієнти:
• 430 грам - борошно 2 сорту;
• 150 грам - житнє борошно;
• 50 грам - пшеничні висівки;
• 380 мл - вода;
• 2 столові ложки - оливкова олія;
• 1,5 ч.л. - сіль;
• 4ч.л.-цукор;
• 1,5 ч.л-сухі дріжджі.

Процес приготування:
• Для початку налити води в ємність для хліба.
• Вливаємо в воду рослинне масло, засипаємо борошно і висівки.
• На борошно висипаємо цукор, сіль і під кінець дріжджі.
• І вмикаємо звичайний режим випікання хліба.
• Кілька заміток, такий процес краще робити на ніч, встановивши таймер. Якщо у вас дріжджі сухі, які обов'язково варто розводити у воді, то така випічка у вас не вийде. Так як випікати потрібно буде відразу. Ні в якому разі не варто сипати інгредієнти на око, обов'язково строго за вагою. Воду можна замінити на молоко або сироватку, але, в таких же кількостях.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: