Рецепти хліб для хлібопічки

Рецепти хліб для хлібопічки
+5
0
06 вер
Рецепти хліб для хлібопічки


Кожен з нас купує хліб в магазині, але, повірте, немає нічого смачнішого, ніж хліб, виконаний в домашній умовах. Більш насичений смак та аромат, м'який і смачний, і тривалий час не черствіє. Цей варіант рецепту адаптований особисто мною і багато разів випробуваний. Отже, хліб рецепти для хлібопічки.

Основні інгредієнти:
• 430 грам - борошно 2 сорту;
• 150 грам - житнє борошно;
• 50 грам - пшеничні висівки;
• 380 мл - вода;
• 2 столові ложки - оливкова олія;
• 1,5 ч.л. - сіль;
• 4ч.л.-цукор;
• 1,5 ч.л-сухі дріжджі.

Процес приготування:
• Для початку налити води в ємність для хліба.
• Вливаємо в воду рослинне масло, засипаємо борошно і висівки.
• На борошно висипаємо цукор, сіль і під кінець дріжджі.
• І вмикаємо звичайний режим випікання хліба.
• Кілька заміток, такий процес краще робити на ніч, встановивши таймер. Якщо у вас дріжджі сухі, які обов'язково варто розводити у воді, то така випічка у вас не вийде. Так як випікати потрібно буде відразу. Ні в якому разі не варто сипати інгредієнти на око, обов'язково строго за вагою. Воду можна замінити на молоко або сироватку, але, в таких же кількостях.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: