Середня булка білого хліба

Середня булка білого хліба
0
0
06 вер
Середня булка білого хліба


Інгредієнти для приготування :

• 315 мілілітрів води
• Дві столові ложки соняшникової олії
• 500 грам хлібної борошна
• Дві столові ложки сухого молока
• Дві чайні ложки солі
• 1.5 чайної ложки сухих дріжджів
• 1.5 столової ложки цукру

І так приступаємо:

• Вливаємо олію з водою в хлібопічку. Потім просіваємо туди борошно, додаємо сухе молоко. Висипаємо також туди цукор, сіль, дріжджі і ставимо в хлібопічці режим швидко.

• Натискаємо кнопку старт. По закінченні часу дістаємо готовий хліб з печі і перекладаємо його на решітку, щоб він охолов.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: