Хліб “Анадама”

Хліб “Анадама”
0
0
06 вер
Хліб “Анадама”


Інгредієнти для приготування :

• Три столових ложки патоки
• 200 мілілітрів води
• Одна чайна ложка лимонного соку
• 275 грам хлібної білої муки
• 75 грам не просіяної хлібної борошна
• Одна чайна ложка солі
• 40 грам поленти
• Одна чайна ложка сухих дріжджів
• Дві столові ложки вершкового масла

І так приступаємо:

• Вливаємо у форму для випікання хліба патоку, воду і лимонний сік. Після цього висипаємо туди поленту і два типи борошна, що-б у Вас була повністю покрита вода. Потім додаємо у різні кути хлібопічки масло з сіллю.

• Робимо невелике поглиблення в середині борошна і висипаємо туди дріжджі. Тепер ставимо хлібопічку в *Основною* режим, натискаємо *Старт* і коли він буде повністю готовий, перекладаємо його на решітку, щоб він охолов.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: