Загрузка...

Хліб “Анадама”

Хліб “Анадама”
0
0
06 вер
Хліб “Анадама”


Інгредієнти для приготування :

• Три столових ложки патоки
• 200 мілілітрів води
• Одна чайна ложка лимонного соку
• 275 грам хлібної білої муки
• 75 грам не просіяної хлібної борошна
• Одна чайна ложка солі
• 40 грам поленти
• Одна чайна ложка сухих дріжджів
• Дві столові ложки вершкового масла

І так приступаємо:

• Вливаємо у форму для випікання хліба патоку, воду і лимонний сік. Після цього висипаємо туди поленту і два типи борошна, що-б у Вас була повністю покрита вода. Потім додаємо у різні кути хлібопічки масло з сіллю.

• Робимо невелике поглиблення в середині борошна і висипаємо туди дріжджі. Тепер ставимо хлібопічку в *Основною* режим, натискаємо *Старт* і коли він буде повністю готовий, перекладаємо його на решітку, щоб він охолов.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: