Загрузка...

Рецепт хліба в духовці

Рецепт хліба в духовці
0
0
06 вер
Рецепт хліба в духовці


Інгредієнти:

• Вода тепла - 3ст
• Дріжджі сухі - 2ч.л
• Борошно пшеничне вищого сорту - 750г
• Масло рослинне, краще оливкова - 1,5ст.л
• Цукор - 1 ст.л.
• Сіль - 1 ч.л.

Готуємо:

• У теплій воді (приблизно 1/2стакана) розчиняємо цукор і розпускаємо дріжджі, перемішати, поставимо в тепле місце побродити і піднятися.
• Борошно просіваємо в глибоку посуд, додамо сіль, дріжджі, олія рослинна, замісимо тісто, додаючи невеликими порціями теплу воду.
• Накриваємо тісто кухонним рушником і залишимо в теплому місці на 1,5-2 години для поъема і бродіння.
• Форму для випічки хліба маслом і змастимо присыплем борошном, сформуємо хліб і укладемо його у форму, злегка примнем вниз.
• Залишаємо хліб у формі приблизно на півгодини, потім випікаємо в духовці при температурі 180-200оС близько години. Якщо хліб буде підгоряти зверху накриємо його фольгою.
• Готовий хліб дістанемо з форми, накриємо харчовою плівкою і кухонним рушником, дамо йому постояти близько півгодини.

Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: