Хачапурі

Хачапурі


Ніжне блюдо відноситься до борошняних виробів, але неймовірно смачним є хачапурі і неможливо втриматися від спокуси, так не будемо ж себе мучити і приготуємо їх дома.
Хачапурі
+3
0
10 вер
Інгредієнти:
  • Дріжджове тісто - 500г
  • Яйце - 1шт
  • Рослинна олія - 1 ст. ложка
  • Вершкове масло - 30г
  • Адигейський сир
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Сир натирається, змішуємо з дрібно нарізаною зеленю.

  • Крок 2

    Додаються спеції, яйце - все перемішується і охолоджується в холодильній камері хвилин 10-15.

  • Крок 3

    Тісто ділиться на кілька частин, кожна з яких розкачується в невеликий коржик (краю тонше, ніж середина).

  • Крок 4

    Підготовлена начинка укладається на середину коржа, краї защиплюються так, щоб вийшов своєрідний мішечок.

  • Крок 5

    Злегка приминається пальцями і перевертається оборками вниз - ще раз акуратно розкатуємо качалкою для рівномірного розподілу начинки.

  • Крок 6

    Хачапурі укладаються в попередньо розігріту сковороду з рослинним маслом.

  • Крок 7

    Обсмажується з двох сторін до рум'яної скоринки кілька хвилин на середньому вогні.

  • Крок 8

    Перед подачею хачапурі змащуються маслом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: