Загрузка...

Хачапурі з сиром

Хачапурі з сиром
+2
0
10 вер
Хачапурі з сиром


Традиційно це блюдо готується з адигейський сиром і завдяки цьому виходить надзвичайно ніжним і соковитим - це хачапурі з сиром і, звичайно, їх варто приготувати!

Інгредієнти:
• Борошно - 1кг
• Сухі дріжджі - 40г
• Масло вершкове - 100г
• Цукор - 2 ст. ложка
• Вода (кефір/вершки з водою) - 2 склянки
• Сіль - 1/2 ст. ложки
• Адигейський сир - 300г
• Яйце - 2шт
• Часник (зубчик) - 5шт
• Кінза
• Базилік

Приготування:
• Дріжджі розчиняються у невеликій кількості води (кефіру або вершків).
• У просіяне борошно виливаються дріжджі, вода, що залишилася.
• Додається цукор, вершкове масло, сіль - замішується тісто.
• Тісто підходить протягом деякого часу в теплому місці.
• Адигейський сир перетирається з додаванням кінзи, базиліка і яйця - все ретельно перемішується.
• Готове тісто поділяється на кілька частин, кожна з яких розкачується в вигляді коржа.
• На середину коржів укладається підготовлену начинку, краї защипываются.
• Коржик «прокочується» качалкою, щоб начинка рівномірно розподілилася по всьому діаметру.
• Хачапурі смажаться (можна випікати) на сковороді, попередньо змащену маслом і добре розігрітій з двох сторін до готовності на середньому вогні.
• Подаються хачапурі гарячими, і сбрызнутыми розтопленим вершковим маслом. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: