Хачапурі з сиром

Хачапурі з сиром
+2
0
10 вер
Хачапурі з сиром


Традиційно це блюдо готується з адигейський сиром і завдяки цьому виходить надзвичайно ніжним і соковитим - це хачапурі з сиром і, звичайно, їх варто приготувати!

Інгредієнти:
• Борошно - 1кг
• Сухі дріжджі - 40г
• Масло вершкове - 100г
• Цукор - 2 ст. ложка
• Вода (кефір/вершки з водою) - 2 склянки
• Сіль - 1/2 ст. ложки
• Адигейський сир - 300г
• Яйце - 2шт
• Часник (зубчик) - 5шт
• Кінза
• Базилік

Приготування:
• Дріжджі розчиняються у невеликій кількості води (кефіру або вершків).
• У просіяне борошно виливаються дріжджі, вода, що залишилася.
• Додається цукор, вершкове масло, сіль - замішується тісто.
• Тісто підходить протягом деякого часу в теплому місці.
• Адигейський сир перетирається з додаванням кінзи, базиліка і яйця - все ретельно перемішується.
• Готове тісто поділяється на кілька частин, кожна з яких розкачується в вигляді коржа.
• На середину коржів укладається підготовлену начинку, краї защипываются.
• Коржик «прокочується» качалкою, щоб начинка рівномірно розподілилася по всьому діаметру.
• Хачапурі смажаться (можна випікати) на сковороді, попередньо змащену маслом і добре розігрітій з двох сторін до готовності на середньому вогні.
• Подаються хачапурі гарячими, і сбрызнутыми розтопленим вершковим маслом. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: