Загрузка...

Рибна юшка

Рибна юшка


Мій тато прекрасний рибак. З дитинства я звикла їсти рибку, яка ще півгодини тому плавав у ставку. Смак цієї рибки особливий, з покупної магазинної рибою його не порівняти. Коли я поїхала з рідного містечка в інше місто жити стало важче знаходити свіжу рибку хорошої якості. Минулого разу, коли я приїжджала до батьків погостювати, тато спеціально рано вранці пішов на рибалку і виловив величезного коропа. З голови і хвоста ми вирішили зварити рибну юшку. Рецептом, звичайно, поспішаю поділитися з вами.
Рибна юшка
+1
0
12 вер
Інгредієнти:
  • кілька картоплин
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • свіжий корінь петрушки
  • голова і хвіст карпа
  • вода
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • лавровий лист
  • рослинна олія для смаження
  • свіжа зелень петрушки і кропу
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Очищаємо картоплю і промиваємо під проточною водою.

  • Крок 2

    Нарізаємо його на кубики середнього розміру, як на суп.

  • Крок 3

    Заливаємо кубики картоплі водою і ставимо каструлю на вогонь. Після закипання суп солимо за смаком, перчимо, додаємо лавровий лист.

  • Крок 4

    Очищаємо корінь петрушки і закидаємо в каструлю з картоплею.

  • Крок 5

    Очищаємо моркву і цибулю. Дрібно нарізаємо їх. Злегка підсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю рослинного масла. Додаємо зажарку в нашу юшку.

  • Крок 6

    Очищену рибку нарізаємо на порційні шматочки, які відправляємо в юшку за 10 хвилин до готовності картоплі.

  • Крок 7

    Перед вимиканням додаємо свіжу зелень, яку попередньо дрібно нарізаємо. Рибну юшку розливаємо по тарілках і подаємо до столу в гарячому вигляді. Мені найбільше подобається пити таку рибну юшку з великого кухля, не додаючи в неї овочі. І нехай говорять, що рибна юшка - це страва, яку потрібно варити на природі в казанку, але і на кухні вона виходить дуже смачною, якщо готувати з дуже свіжої рибки. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: