Рибна юшка

Рибна юшка


Мій тато прекрасний рибак. З дитинства я звикла їсти рибку, яка ще півгодини тому плавав у ставку. Смак цієї рибки особливий, з покупної магазинної рибою його не порівняти. Коли я поїхала з рідного містечка в інше місто жити стало важче знаходити свіжу рибку хорошої якості. Минулого разу, коли я приїжджала до батьків погостювати, тато спеціально рано вранці пішов на рибалку і виловив величезного коропа. З голови і хвоста ми вирішили зварити рибну юшку. Рецептом, звичайно, поспішаю поділитися з вами.
Рибна юшка
+2
0
12 вер
Інгредієнти:
  • кілька картоплин
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • свіжий корінь петрушки
  • голова і хвіст карпа
  • вода
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • лавровий лист
  • рослинна олія для смаження
  • свіжа зелень петрушки і кропу
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Очищаємо картоплю і промиваємо під проточною водою.

  • Крок 2

    Нарізаємо його на кубики середнього розміру, як на суп.

  • Крок 3

    Заливаємо кубики картоплі водою і ставимо каструлю на вогонь. Після закипання суп солимо за смаком, перчимо, додаємо лавровий лист.

  • Крок 4

    Очищаємо корінь петрушки і закидаємо в каструлю з картоплею.

  • Крок 5

    Очищаємо моркву і цибулю. Дрібно нарізаємо їх. Злегка підсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю рослинного масла. Додаємо зажарку в нашу юшку.

  • Крок 6

    Очищену рибку нарізаємо на порційні шматочки, які відправляємо в юшку за 10 хвилин до готовності картоплі.

  • Крок 7

    Перед вимиканням додаємо свіжу зелень, яку попередньо дрібно нарізаємо. Рибну юшку розливаємо по тарілках і подаємо до столу в гарячому вигляді. Мені найбільше подобається пити таку рибну юшку з великого кухля, не додаючи в неї овочі. І нехай говорять, що рибна юшка - це страва, яку потрібно варити на природі в казанку, але і на кухні вона виходить дуже смачною, якщо готувати з дуже свіжої рибки. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: