Юшка з рибного молочка

Юшка з рибного молочка


Сьогодні я хочу з вами поділитися унікальним і незвичайним рецептом юшки, приготовленої з рибного молочка. Ви запитаєте, де я їх взяла? Та все дуже просто. Я з вами раніше ділилася рецептом смаженої скумбрії на мангалі. Так ось, коли я її чистила і потрошила, то молочко не викидала. Я їх зібрала, помила, висушила і поклала в морозильну камеру. Звичайно, я про них забула, тому довелося молочку чекати, поки я про них згадаю. Так минув місяць, другий, поки не прийшов час запасатися на зиму мороженими овочами та фруктами. І тут я, раптом, укладаючи черговий пакет з овочами в морозильну камеру, виявила невеликий пакетик, на той момент для мене незрозумілий. Вирішила його розморозити, і виявилося, що це було не що інше, як ті самі молоки. Що з них приготувати - я поняття не мала, тому вирішила не мудрувати і приготувати банальний суп. Вийшло блюдо, до речі, досить смачне, і на мій погляд, заслуговує уваги. Буду я його ще готувати? Так! Ось тільки не бачила в продажі ніколи рибних молок.
Юшка з рибного молочка
0
0
11 вер
Інгредієнти:
  • Рибні молоки - 200 грам (мені служили молоки скумбрії)
  • Молода картопля - 4 шт.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Молода морква - 1 шт.
  • Кріп - невеликий пучок
  • Петрушка - невеликий пучок
  • Сіль - за смаком
  • Суміш свіжомелених перців - за смаком
  • Гвоздика - 1 шт.
  • Лавровий лист - пару штук
  • Запашний перець горшком
  • Спеція «Італійські трави» - 0,5 ч.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для супу:

  • Крок 2

    Необхідні спеції:

  • Крок 3

    Рибні молоки помийте і покладіть в каструлю.

  • Крок 4

    Покладіть в каструлю лавровий лист і головку ріпчастої цибулі, в яку вставити гвоздику. Навіщо? Коли цибулина звариться, ви її виловите з каструлі і викинете, а разом з нею і гвоздику. Адже, погодьтеся, якщо гвоздика попадеться на зуби, то смак від неї дуже не приємний.

  • Крок 5

    Налийте в каструлю воду і поставте її на плиту варитися.

  • Крок 6

    Картоплю почистіть, помийте, поріжте кубиками і покладіть в каструлю варитися.

  • Крок 7

    Коли картопля буде готова, дістаньте з каструлі цибулину і викинете.

  • Крок 8

    Зелень помийте, поріжте і покладіть в каструлю. Приправте суп сумішшю свіжомелених перців і відкоригуйте смак сіллю.

  • Крок 9

    Проварити все разом ще 2 хвилини і знімайте каструлю з плити. Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: