Загрузка...

Юшка з рибного молочка

Юшка з рибного молочка


Сьогодні я хочу з вами поділитися унікальним і незвичайним рецептом юшки, приготовленої з рибного молочка. Ви запитаєте, де я їх взяла? Та все дуже просто. Я з вами раніше ділилася рецептом смаженої скумбрії на мангалі. Так ось, коли я її чистила і потрошила, то молочко не викидала. Я їх зібрала, помила, висушила і поклала в морозильну камеру. Звичайно, я про них забула, тому довелося молочку чекати, поки я про них згадаю. Так минув місяць, другий, поки не прийшов час запасатися на зиму мороженими овочами та фруктами. І тут я, раптом, укладаючи черговий пакет з овочами в морозильну камеру, виявила невеликий пакетик, на той момент для мене незрозумілий. Вирішила його розморозити, і виявилося, що це було не що інше, як ті самі молоки. Що з них приготувати - я поняття не мала, тому вирішила не мудрувати і приготувати банальний суп. Вийшло блюдо, до речі, досить смачне, і на мій погляд, заслуговує уваги. Буду я його ще готувати? Так! Ось тільки не бачила в продажі ніколи рибних молок.
Юшка з рибного молочка
0
0
11 вер
Інгредієнти:
  • Рибні молоки - 200 грам (мені служили молоки скумбрії)
  • Молода картопля - 4 шт.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Молода морква - 1 шт.
  • Кріп - невеликий пучок
  • Петрушка - невеликий пучок
  • Сіль - за смаком
  • Суміш свіжомелених перців - за смаком
  • Гвоздика - 1 шт.
  • Лавровий лист - пару штук
  • Запашний перець горшком
  • Спеція «Італійські трави» - 0,5 ч.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для супу:

  • Крок 2

    Необхідні спеції:

  • Крок 3

    Рибні молоки помийте і покладіть в каструлю.

  • Крок 4

    Покладіть в каструлю лавровий лист і головку ріпчастої цибулі, в яку вставити гвоздику. Навіщо? Коли цибулина звариться, ви її виловите з каструлі і викинете, а разом з нею і гвоздику. Адже, погодьтеся, якщо гвоздика попадеться на зуби, то смак від неї дуже не приємний.

  • Крок 5

    Налийте в каструлю воду і поставте її на плиту варитися.

  • Крок 6

    Картоплю почистіть, помийте, поріжте кубиками і покладіть в каструлю варитися.

  • Крок 7

    Коли картопля буде готова, дістаньте з каструлі цибулину і викинете.

  • Крок 8

    Зелень помийте, поріжте і покладіть в каструлю. Приправте суп сумішшю свіжомелених перців і відкоригуйте смак сіллю.

  • Крок 9

    Проварити все разом ще 2 хвилини і знімайте каструлю з плити. Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: