Рибний суп з горошком

Рибний суп з горошком


Сьогодні я поспішаю поділитися з вами дуже легким у всіх відносинах супчиком - рибним з горошком. Шматочки моркви в поєднанні з горошинками роблять суп яскравим. Зазвичай я варю його на молоці або в кінці варіння розбавляю вершками, але в моїй родині зараз є піст члени, тому суп буду варити пісним.
Рибний суп з горошком
0
0
04 гру
Інгредієнти:
  • Картопля - 1-2 невеликих
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Горошок 2-3 ст.л.
  • Рибні консерви 1 б. (без томату!) чи свіжа риба - 300 гр.
  • Вода - 2 літри
  • Рослинна олія для обсмажування
  • Сіль, перець, лавровий лист, зелень - за смаком.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо ви варите суп зі свіжої риби, то першим етапом треба буде зварити рибу. Всі маніпуляції проводимо з готовим бульйоном, а в піджарку додаємо не консерви, а розібрану на шматочки рибу, попередньо видаливши з неї всі кісточки. Очищаємо картоплю й нарізаємо його кубиками.

  • Крок 2

    Опускаємо в киплячу воду. Поки вариться картопля, робимо засмажку. Ріжемо кубиками моркву і відправляємо в розігріте вершкове масло.

  • Крок 3

    Ріжемо кубиками ріпчасту цибулю, додаємо до злегка підсмаженої моркви.

  • Крок 4

    Відкриваємо консерви і подрібнюємо їх ножем у банку. Я використовую звичайні сардини.

  • Крок 5

    Опускаємо консерви (або відварну рибу) в піджарку, коли цибуля та морква вже підсмажаться.

  • Крок 6

    Тушкуємо 5 хвилин на повільному вогні. Додаємо горошок. Рекомендую не економити на консервованому горошку і вибирати продукцію дорожче, тому що в дешевих банках виробниками використовуються кормові сорти, які тільки псують смак страви.

  • Крок 7

    Можна використовувати як консервований горошок, так і заморожений.

  • Крок 8

    Викладаємо піджарку в каструлю до картоплі, коли останній вже зварився. Солимо, перчимо, додаємо зелень і лавровий лист і залишаємо кип'ятиться на 5-7 хвилин на повільному вогні.

  • Крок 9

    Якщо ви варите молочний рибний суп - замініть половину обсягу води молоком. Або додайте разом з піджаркою 200 гр. не дуже жирних вершків. На молоці суп виходить яскравим і цікавим, але пісний варіант теж дуже смачний. Пісний суп я рекомендую подавати з лимоном.

  • Крок 10

    Тим, хто постує я бажаю міцності духу, і всім - приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: