Загрузка...

Рибний суп з горошком

Рибний суп з горошком


Сьогодні я поспішаю поділитися з вами дуже легким у всіх відносинах супчиком - рибним з горошком. Шматочки моркви в поєднанні з горошинками роблять суп яскравим. Зазвичай я варю його на молоці або в кінці варіння розбавляю вершками, але в моїй родині зараз є піст члени, тому суп буду варити пісним.
Рибний суп з горошком
0
0
04 гру
Інгредієнти:
  • Картопля - 1-2 невеликих
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Горошок 2-3 ст.л.
  • Рибні консерви 1 б. (без томату!) чи свіжа риба - 300 гр.
  • Вода - 2 літри
  • Рослинна олія для обсмажування
  • Сіль, перець, лавровий лист, зелень - за смаком.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо ви варите суп зі свіжої риби, то першим етапом треба буде зварити рибу. Всі маніпуляції проводимо з готовим бульйоном, а в піджарку додаємо не консерви, а розібрану на шматочки рибу, попередньо видаливши з неї всі кісточки. Очищаємо картоплю й нарізаємо його кубиками.

  • Крок 2

    Опускаємо в киплячу воду. Поки вариться картопля, робимо засмажку. Ріжемо кубиками моркву і відправляємо в розігріте вершкове масло.

  • Крок 3

    Ріжемо кубиками ріпчасту цибулю, додаємо до злегка підсмаженої моркви.

  • Крок 4

    Відкриваємо консерви і подрібнюємо їх ножем у банку. Я використовую звичайні сардини.

  • Крок 5

    Опускаємо консерви (або відварну рибу) в піджарку, коли цибуля та морква вже підсмажаться.

  • Крок 6

    Тушкуємо 5 хвилин на повільному вогні. Додаємо горошок. Рекомендую не економити на консервованому горошку і вибирати продукцію дорожче, тому що в дешевих банках виробниками використовуються кормові сорти, які тільки псують смак страви.

  • Крок 7

    Можна використовувати як консервований горошок, так і заморожений.

  • Крок 8

    Викладаємо піджарку в каструлю до картоплі, коли останній вже зварився. Солимо, перчимо, додаємо зелень і лавровий лист і залишаємо кип'ятиться на 5-7 хвилин на повільному вогні.

  • Крок 9

    Якщо ви варите молочний рибний суп - замініть половину обсягу води молоком. Або додайте разом з піджаркою 200 гр. не дуже жирних вершків. На молоці суп виходить яскравим і цікавим, але пісний варіант теж дуже смачний. Пісний суп я рекомендую подавати з лимоном.

  • Крок 10

    Тим, хто постує я бажаю міцності духу, і всім - приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: