Загрузка...

Солянка рибна рецепт з фото

Солянка рибна рецепт з фото


Смачне і ситне блюдо, зігріваючий душу і тіло в зимові морози. Рецептів рибної солянки я зустрічала багато, а зараз пропоную і Вам приготувати це розкішне блюдо.
Солянка рибна рецепт з фото
0
0
21 лис
Інгредієнти:
  • Форель свіжа хвіст
  • Ух набір (голови і хвости) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Картопля молода 5 шт.
  • Томатний соус 2 ст.л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Одним з них, і виявилася рибна солянка. Тужила наша солянка в горщику і в духовій шафі. І ось це, як мені здається ... зіграло не малу роль. Суп полюбився, я б навіть сказала, що його і на святковий стіл подати не гріх .... Взимку, в наших Вятських краях, водиться неймовірно-смачна риба НАЛИМ. Тіло цього миня, я відправила на жарку. З цибулею, це просто диво. А ось голови і хвости, вирішила не викидати як звичайно. А прикупити ще й червоною рибки і зігріти душу рибної солянкою. Бажання народилося спонтанно, до слиновиділення виношувала цю ідею два дні (лише по неділях свіже надходження щойно виловленої з Вятки риби). Отже, голови і хвости білої риби (річковий) і хороший хвостик форелі. Форель, чистимо від луски ... Наш суп-набір для солянки, готовий!

  • Крок 2

    Заливаємо воду, щоб закривала рибу. Варимо в спеціях і навіть з лавровим листом. Тут він не псує, а те що треба. У мене перець чорний горошком і лаврик. Просто шматки цибулі покидала (потім ми їх виловимо). Морська сіль ... солимо відразу ...

  • Крок 3

    Поки наша рибка вариться, ми готуємо овочі: цибуля, морква і болгарський перець. Я б ще поклала помідорок Черрі, але їх не було. Кидаємо на сковороду на оливкову олію.

  • Крок 4

    Пасеруємо наші овочі. Ретельно до золотистих кольорів і божественного аромату. Туди ж додаємо томатний соус і дрібно нарізані мариновані карнішони. Якщо у вас є солоні огірочки, то можна і їх. Але головне правило солянки (кислинка) забувати не варто. А тому я віддаю перевагу мариновані огірочки. Тушкуємо на сковороді майже до готовності.

  • Крок 5

    Проціджений рибний бульйон переливаємо в горщик. Туди ж відправляємо: пасеровані овочі. Крупно нарізану картоплю. Кладу його заради чоловіка, він не сприймає супи без картоплі. А так як я не їм картоплю, ріжу крупно, щоб легко було його уникнути при накладанні в свою тарілку. А вже чоловік, у своїй тарілочці його ложечкою і поріже дрібніші. Перед тим як поставити горщик в духовку, додаю туди кругляшок лимона і очищену від кісток рибу.

  • Крок 6

    Рибу від шкурки очищаю. Забираю всі кісточки і в горщик потрапляє лише бездоганну філе.

  • Крок 7

    Поки соляночка нудиться в духовці (у мене годину тужила, я нікуди не поспішала), займаємося оливками. Температура не висока, 180 градусів і програма «Бабусина духовка". Я люблю фірму "Бондюель". Оливки без кісточки. Ріжемо коліщатками.

  • Крок 8

    Кидаємо тоді, коли вимкнули духовку. Закинули свіжий лавровий лист. І пару часточок свіжого лимона. Горщик залишаємо в вимкненій духовці ще хвилин на 15.

  • Крок 9

    Подаємо зі сметаною і зеленою цибулею. Бажано, зробити тости з хліба, типу "Бородінський". Чоловік куштував з парою стопкою горілочки. Прийшов з гаража з червоним носом. Дуже довго через його стогонів я не могла зрозуміти, так смачно чи ні? Він тільки головою кивати міг і постановити ... Приємного апетиту! І ТЕПЛА!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: