Загрузка...

Юшка з форелі

Юшка з форелі
+12
0
20 лют
Юшка з форелі


Юшка з форелі дуже смачний рецепт


Захотіли мої домашні смачного рибного супчику. Я довго думала, чим побалувати і здивувати свою сім'ю, і згадала, як готувала цю страву моя мама - юшка з форелі.

Основні інгредієнти:
• 300-400 грам-форель;
• 300 грам-картопля;
• 1 шт. - Цибулина;
• 2 шт. - Морква;
• 3 столові ложки перловки;
• Сіль, спеції і вода.

Процес приготування:
• Спочатку варимо перлову крупу. Беремо каструлю на три літри, заливаємо два з половиною води і доводимо до кипіння. Кидаємо перловку і варимо до готовності, близько 15 хвилин.
• Чистимо моркву. Одну морквину тремо на дрібну тертку, другу нарізаємо тонкими кільцями.
• Чистимо цибулю й ріжемо тонкими півкільцями.
• Терту моркву і цибулю, обсмажуємо на рослинному маслі, до отримання цибулею золотистого кольору.
• Чистимо і нарізаємо картоплю акуратними кубиками.
• У киплячу воду з перловкою, додаємо картоплю і моркву порізану кільцями. Мішаємо, варимо 5 хвилин, і додаємо суміш з цибулі з морквою.
• Якщо у вас філе рибки, то просто ріжемо не великими шматочками. А, якщо у вас ціла рибка, то відрізаємо хвіст і голову, випатрати і порізати не великими скибками. Скибочки промити під проточною водою.
• Опускаємо нашу рибку в киплячу воду, кип'ятимо на великому вогні хвилин 10. Добавляємо, свіжу посіченою зеленню і спеції (за смаком).
• Вимкнути вогонь, закрити кришкою і дати настоятися півгодини.
• Подавати до столу, прикрасивши гілочкою петрушки поклавши на краєчок тарілки, скибочка лимона, який можна видавити в юшку.

Готуємо страва юшка з форелі порадуй домашніх
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: