Юшка з форелі

Юшка з форелі
+12
0
20 лют
Юшка з форелі


Юшка з форелі дуже смачний рецепт


Захотіли мої домашні смачного рибного супчику. Я довго думала, чим побалувати і здивувати свою сім'ю, і згадала, як готувала цю страву моя мама - юшка з форелі.

Основні інгредієнти:
• 300-400 грам-форель;
• 300 грам-картопля;
• 1 шт. - Цибулина;
• 2 шт. - Морква;
• 3 столові ложки перловки;
• Сіль, спеції і вода.

Процес приготування:
• Спочатку варимо перлову крупу. Беремо каструлю на три літри, заливаємо два з половиною води і доводимо до кипіння. Кидаємо перловку і варимо до готовності, близько 15 хвилин.
• Чистимо моркву. Одну морквину тремо на дрібну тертку, другу нарізаємо тонкими кільцями.
• Чистимо цибулю й ріжемо тонкими півкільцями.
• Терту моркву і цибулю, обсмажуємо на рослинному маслі, до отримання цибулею золотистого кольору.
• Чистимо і нарізаємо картоплю акуратними кубиками.
• У киплячу воду з перловкою, додаємо картоплю і моркву порізану кільцями. Мішаємо, варимо 5 хвилин, і додаємо суміш з цибулі з морквою.
• Якщо у вас філе рибки, то просто ріжемо не великими шматочками. А, якщо у вас ціла рибка, то відрізаємо хвіст і голову, випатрати і порізати не великими скибками. Скибочки промити під проточною водою.
• Опускаємо нашу рибку в киплячу воду, кип'ятимо на великому вогні хвилин 10. Добавляємо, свіжу посіченою зеленню і спеції (за смаком).
• Вимкнути вогонь, закрити кришкою і дати настоятися півгодини.
• Подавати до столу, прикрасивши гілочкою петрушки поклавши на краєчок тарілки, скибочка лимона, який можна видавити в юшку.

Готуємо страва юшка з форелі порадуй домашніх
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: