Юшка з коропа

Юшка з коропа
+5
0
20 лют
Юшка з коропа


Готуємо смачну страву юшка з коропа рецепт


Кулінарний рецепт дозволить насолодитися смачною юшкою. Саме короп запечений робить страву ароматною, смачним і ситним. Їжа прекрасно підходить для всіх цінителів морепродуктів.

Основні інгредієнти:
• Карп 1 шт.;
• Картопля 3 шт.;
• Квасоля 200 грам;
• Часниковий соус 2 ст. ложки;
• Сіль (за смаком);
• Мускатний горіх (щіпку за смаком);
• Лавровий лист 3 шт.;
• Оливки 10 шт.

Процес приготування:
• Поставимо каструлю з водою на вогонь. Пропорції - 2 л на 1 кг риби. Рибу необхідно розморозити заздалегідь. Очистимо коропа від луски, відділимо голову і хвіст, видалимо зябра. Відділяємо нутрощі, розрізавши живіт від голови до вихідного отвору. Видаливши плавники, розрізатимемо рибу на шматки.
• Очистимо й наріжемо картопля середніми кубиками, потім кладемо його разом з квасолею в каструлю. Солимо, приправляємо до смаку.
• Додаємо часниковий соус, мускатний горіх, лавровий лист і оливки. Оливки можна кидати цілими або розрізати навпіл.
• Поки рибу в суп не поклали, його можна спробувати. Якщо чогось не вистачає, то додаємо інгредієнти за смаком.
• Додаємо рибу, варимо суп близько 20 хвилин. Юшка готова, приємного апетиту!

Юшка з коропа готуватися дуже просто і виходить смачне
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: