Загрузка...

Юшка з коропа

Юшка з коропа
+5
0
20 лют
Юшка з коропа


Готуємо смачну страву юшка з коропа рецепт


Кулінарний рецепт дозволить насолодитися смачною юшкою. Саме короп запечений робить страву ароматною, смачним і ситним. Їжа прекрасно підходить для всіх цінителів морепродуктів.

Основні інгредієнти:
• Карп 1 шт.;
• Картопля 3 шт.;
• Квасоля 200 грам;
• Часниковий соус 2 ст. ложки;
• Сіль (за смаком);
• Мускатний горіх (щіпку за смаком);
• Лавровий лист 3 шт.;
• Оливки 10 шт.

Процес приготування:
• Поставимо каструлю з водою на вогонь. Пропорції - 2 л на 1 кг риби. Рибу необхідно розморозити заздалегідь. Очистимо коропа від луски, відділимо голову і хвіст, видалимо зябра. Відділяємо нутрощі, розрізавши живіт від голови до вихідного отвору. Видаливши плавники, розрізатимемо рибу на шматки.
• Очистимо й наріжемо картопля середніми кубиками, потім кладемо його разом з квасолею в каструлю. Солимо, приправляємо до смаку.
• Додаємо часниковий соус, мускатний горіх, лавровий лист і оливки. Оливки можна кидати цілими або розрізати навпіл.
• Поки рибу в суп не поклали, його можна спробувати. Якщо чогось не вистачає, то додаємо інгредієнти за смаком.
• Додаємо рибу, варимо суп близько 20 хвилин. Юшка готова, приємного апетиту!

Юшка з коропа готуватися дуже просто і виходить смачне
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: