Загрузка...

Кислі щі з смаженою рибою

Кислі щі з смаженою рибою
0
0
18 вер
Кислі щі з смаженою рибою


Інгредієнти:

• Капуста квашена - 500г
• Риба - 500г
• Цибуля - 2шт
• Рослинну олію - 100мл
• Паста томатна - 50г
• Борошно - 2 ст. ложки
• Вода - 3л
• Лавровий лист
• Перець
• Зелень
• Сіль

Приготування:

• Потрошена риба промивається, обробляється на філе, нарізати на порції.
• Риба його панірують у борошні, обсмажується на рослинному маслі, кладуть в каструлю.
• Потім риба заливається водою і вариться до готовності.
• Цибулю, очищений і нарізаний обсмажується разом з віджатою квашеною капустою на рослинному маслі.
• Потім додається рибний бульйон і все тушкується до готовності.
• В кінці додається пасерований томат, перець, лавровий лист, сіль, залишився рибний бульйон (риба виймається з бульйону і викладається на тарілки).
• Щі варяться ще півгодини.
• В тарілки з рибою наливаються щі.
• Перед подачею посипаються подрібненою зеленню.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: