Загрузка...

Юшка проста

Юшка проста
+5
0
20 лют
Юшка проста


Готуємо смачну страву вуха проста рецепт


Ця страва є традиційним гарячим рибним блюдом. Від інших рибних супів уха відрізняється набором продуктів і способом приготування. У неї не можна додавати овочі (дуже рідко можна моркву і картоплю), борошно, крупу, олію і смажену цибулю. Юшку готують з певного виду риби. Наприклад, щука, рецепти з якої найрізноманітніші, добре підійде для приготування цього блюда. Ітак, готуємо наше смачна страва уха проста дуже смачний рецепт без витрат.

Основні інгредієнти:
• Щука 150 грам;
• Філе сома 150 грам;
• Невеликий картопля 5 шт.;
• Невеликі цибулини 2 шт.;
• Вершкове масло 50 грам;
• Сіль, перець (за смаком);
• Лавровий лист (за смаком).

Процес приготування:
• Щуку очистимо від луски і нутрощів, промиємо. Потім поміщаємо в каструлю і заливаємо водою. Додаємо лавровий лист, горошок запашного перцю і варимо рибу до готовності.
• Проціджуємо отриманий бульйон, а щуку розрізаємо на шматочки.
• Чистимо цибулю і картоплю. Дрібно нарізаємо філе сома.
• У киплячий рибний бульйон додаємо цибулю і картоплю, доводимо до кипіння. Збавляти вогонь і варимо 5 хвилин.
• Додаємо в каструлю шматочки щуки, сома, вершкове масло. Солимо за смаком і варимо ще 10 хвилин. Знімаємо з вогню.
• Даємо усі настоятися 8 хвилин під кришкою. Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою і подаємо на стіл. Смачного!

Приготувати смачну страву вуха проста це дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: