Загрузка...

Юшка з коропа

Юшка з коропа
+6
0
20 лют
Юшка з коропа


Готуємо дуже смачну страву юшка з коропа


Риба короп є штучно виведена порода сазана і однією з найбільш цінних промислових риб. Риболовля на коропа - захоплююче заняття для багатьох любителів рибальства. Приготовлена ​​з свіжого коропа вуха здавна вважається класичним блюдом російської кухні. Це надзвичайно смачне і в теж час просте блюдо, яке гідно оцінять навіть найвимогливіші гурмани.

Рибацька юшка з коропа
Основні інгредієнти:

• риба короп - 500 гр.
• цибуля ріпчаста - 2 шт.
• картопля - 4 шт.
• крупа манна - 1 ст. л.
• пісне масло - 1 ст. л.
• лавровий лист
• сіль, чорний перець, зелень за смаком

Процес приготування:
• Очистіть рибу від луски, видаліть спинний плавець. З поздовжнього розрізу на черевці акуратно вийміть нутрощі, видаліть з голів зябра. Ретельно промийте рибу в проточній воді.
• Наріжте рибу порційними шматочками, покладіть в каструлю і залийте водою. Великі шматки вагою від 0,5 кг, як правило, кладуть у холодну воду, більш дрібні - в киплячу. Додайте цибулю, сіль, лавровий лист, чорний перець горошком і варіть 40-50 хвилин на повільному вогні.
• Залийте манку рослинним маслом і додайте до гарячої юшки.
• Наріжте картоплю брусочками і додайте в каструлю з гарячою юшкою.
• Дайте настоятися готової юшки 10-15 хвилин, потім процідіть її. Можна прикрасити блюдо, поклавши в тарілку скибочку лимона і пряну зелень.

Готуємо смачні блюдо юшка з коропа це дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: