Загрузка...

Рибний суп

Рибний суп
+5
0
20 лют
Рибний суп


Готуємо просто вдома рибний суп рецепт


Відмінне блюдо, яке підійде як перше. Як і будь-який інший суп, рибний суп добре впливає на травлення, володіє необхідними елементами і вітамінами, що забезпечують здоров'я людини. Крім того, він дуже смачний, і сподобається всім любителям риби. На рибний суп, піде трохи часу, і він вимагає терпіння при приготування, як і будь-які страви, що мають в собі рибу, так як її обробка вельми складна.
Цей рецепт прийшов з Андалузії, з мавританської Іспанії далеких часів. У сім'ях іспанських рибалок тих часів це було щоденною стравою.

Інгредієнти для 6-8 порцій:
• Карпи, вагою по 1 кілограму - 2 шт.,
• Солодка паприка - 1 повна столова ложка,
• Паста з паприки - 1 чайна ложка,
• Сіль,
• Картопля - 1-2 штуки,
• Цибулини середніх розмірів - 6-7 штук.

Рецепт приготування рибного супу:
• Візьміть рибу і почистіть її. Потім розділіть на філе. Зніміть шкіру і наріжте філе на кубики розміром 1,5 на 1,5 см.
• Кубики риби натріть сіллю, гострої пастою паприки і паприкою. Якщо в рибі ви знайшли молоки або ікру, то їх треба також приправити.
• Закрийте рибу кришкою і помістіть в холодильник.
• Почистіть овочі. Картопля наріжте кубиками, а цибулю на тонкі кільця. У каструлю налийте 2,5 літра води, покладіть в неї рибні кістки, голову (видаліть з голови все неїстівне!) І овочі. Додайте сіль і доведіть до кипіння.
• Потім, закрийте каструлю кришкою, але не забудьте залишити щілину, щоб виходив пар. У такому вигляді варіть протягом 1,5-2 годин.
• У суп можна покласти один пучок зелені петрушки, а якщо відповідний сезон - то свіжі помідори або стручок солодкого перцю.
• Зніміть з вогню каструлю і процідіть суп. У проціджений суп додайте картоплю і цибулю. Коли голова і гості охолонуть, зніміть з них м'ясо і протріть м'ясо в суп через сито.
• Таким чином, ми отримали густий рибний бульйон. Його необхідно закип'ятити, а потім покладіть в нього кубики риби, які спочатку натерли спеціями, молоки і ікру. Все це разом варіть протягом 5-6 хвилин. Якщо є необхідність, то посоліть ще раз, і приправте паприкою.
Смачного!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: