Рибний суп

Рибний суп
+5
0
20 лют
Рибний суп


Готуємо просто вдома рибний суп рецепт


Відмінне блюдо, яке підійде як перше. Як і будь-який інший суп, рибний суп добре впливає на травлення, володіє необхідними елементами і вітамінами, що забезпечують здоров'я людини. Крім того, він дуже смачний, і сподобається всім любителям риби. На рибний суп, піде трохи часу, і він вимагає терпіння при приготування, як і будь-які страви, що мають в собі рибу, так як її обробка вельми складна.
Цей рецепт прийшов з Андалузії, з мавританської Іспанії далеких часів. У сім'ях іспанських рибалок тих часів це було щоденною стравою.

Інгредієнти для 6-8 порцій:
• Карпи, вагою по 1 кілограму - 2 шт.,
• Солодка паприка - 1 повна столова ложка,
• Паста з паприки - 1 чайна ложка,
• Сіль,
• Картопля - 1-2 штуки,
• Цибулини середніх розмірів - 6-7 штук.

Рецепт приготування рибного супу:
• Візьміть рибу і почистіть її. Потім розділіть на філе. Зніміть шкіру і наріжте філе на кубики розміром 1,5 на 1,5 см.
• Кубики риби натріть сіллю, гострої пастою паприки і паприкою. Якщо в рибі ви знайшли молоки або ікру, то їх треба також приправити.
• Закрийте рибу кришкою і помістіть в холодильник.
• Почистіть овочі. Картопля наріжте кубиками, а цибулю на тонкі кільця. У каструлю налийте 2,5 літра води, покладіть в неї рибні кістки, голову (видаліть з голови все неїстівне!) І овочі. Додайте сіль і доведіть до кипіння.
• Потім, закрийте каструлю кришкою, але не забудьте залишити щілину, щоб виходив пар. У такому вигляді варіть протягом 1,5-2 годин.
• У суп можна покласти один пучок зелені петрушки, а якщо відповідний сезон - то свіжі помідори або стручок солодкого перцю.
• Зніміть з вогню каструлю і процідіть суп. У проціджений суп додайте картоплю і цибулю. Коли голова і гості охолонуть, зніміть з них м'ясо і протріть м'ясо в суп через сито.
• Таким чином, ми отримали густий рибний бульйон. Його необхідно закип'ятити, а потім покладіть в нього кубики риби, які спочатку натерли спеціями, молоки і ікру. Все це разом варіть протягом 5-6 хвилин. Якщо є необхідність, то посоліть ще раз, і приправте паприкою.
Смачного!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: