Суп рибний

Суп рибний
+6
0
20 лют
Суп рибний


Готуємо вдома смачний суп рибний рецепт


Приготування деяких страв вимагає не малі зусиллі і величезних витрат часу. Але сьогодні мова піде про швидкий і легкий в приготуванні і живильному блюді на основі риби. Суп рибний. Якщо приготування Юшки вимагає дотримання певних правил, то рибні супи більш прості в приготуванні і не вимагають специфічних умов зразок багаття і т.д. Головною перевагою рибних супів є те що їх можна готувати з будь-якої риби, а другорядні інгредієнти і набір спеції вибирається виключно з перевазі готує і тих хто його буде вживати. Слід зазначити, що в порівнянні з твариною м'ясом, м'ясо риби має більш легко засвоюваний білок. А величезна кількість амінокислот роблять цей вид їжі обов'язковим до застосування мінімум раз в один або два тижні. Ще в рибі міститься величезна кількість фосфору так необхідного нам для правильного функціонування нервової системи відновлення нервових клітин, крім того цей компонент приймає участь в обміні речовин і формування кісткової тканини. Прочитавши всі ці строчки, думаю питання що сьогодні приготувати відпаде сам собою. Саме в цю потрібну секунду ми готові надати вам зовсім не складний рецепт приготування рибного супу. Наведене кількість інгредієнтів складалося з розрахунку на 3-4 порції

Інгредієнти:
• Нам знадобиться 700-800 грамів морозива рибного філе
• одна цибулина середніх розмірів
• морква 1 шт.
• плоди картоплі середніх розмірів в кількості 4 штук
• великий червоний солодкий перець 2 штуки
• рис 1 столова ложка
• рослинна олія 2 столової ложки
• сіль, перець, зелень за смаком

Рецепт приготування:
• Розморожуємо в мікрохвильовці рибне філе і режим не великими шматочками
• Промиваємо столову ложку рису і ставимо варитися в каструлю з водою. Попередньо залиту водою в кількості 1.5 літра на 10 хвилин
• Далі в каструлю укладаємо картоплю, попередньо нарізаний, дрібними кубиками і варимо 10 хвилин, після додаємо до рибного філе і продовжуємо варити ще 10 хвилин
• очищаємо і нарізаємо, цибулю та моркву ставимо на прогріту сковорідку. Після цього нарізаємо кубиками або соломкою (кому як зручно!) Солодкий перець і додаємо туди ж. Обсмажуємо на середньому вогні 5 хвилин
• Додаємо обсмажену цибулю з перцем в каструлю з філе і картоплею і продовжуємо ще варити 10 хвилин
• Вимикаємо вогонь, додаємо зелень. Всі наш суп готовий!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: