Загрузка...

Суп рибний

Суп рибний
+6
0
20 лют
Суп рибний


Готуємо вдома смачний суп рибний рецепт


Приготування деяких страв вимагає не малі зусиллі і величезних витрат часу. Але сьогодні мова піде про швидкий і легкий в приготуванні і живильному блюді на основі риби. Суп рибний. Якщо приготування Юшки вимагає дотримання певних правил, то рибні супи більш прості в приготуванні і не вимагають специфічних умов зразок багаття і т.д. Головною перевагою рибних супів є те що їх можна готувати з будь-якої риби, а другорядні інгредієнти і набір спеції вибирається виключно з перевазі готує і тих хто його буде вживати. Слід зазначити, що в порівнянні з твариною м'ясом, м'ясо риби має більш легко засвоюваний білок. А величезна кількість амінокислот роблять цей вид їжі обов'язковим до застосування мінімум раз в один або два тижні. Ще в рибі міститься величезна кількість фосфору так необхідного нам для правильного функціонування нервової системи відновлення нервових клітин, крім того цей компонент приймає участь в обміні речовин і формування кісткової тканини. Прочитавши всі ці строчки, думаю питання що сьогодні приготувати відпаде сам собою. Саме в цю потрібну секунду ми готові надати вам зовсім не складний рецепт приготування рибного супу. Наведене кількість інгредієнтів складалося з розрахунку на 3-4 порції

Інгредієнти:
• Нам знадобиться 700-800 грамів морозива рибного філе
• одна цибулина середніх розмірів
• морква 1 шт.
• плоди картоплі середніх розмірів в кількості 4 штук
• великий червоний солодкий перець 2 штуки
• рис 1 столова ложка
• рослинна олія 2 столової ложки
• сіль, перець, зелень за смаком

Рецепт приготування:
• Розморожуємо в мікрохвильовці рибне філе і режим не великими шматочками
• Промиваємо столову ложку рису і ставимо варитися в каструлю з водою. Попередньо залиту водою в кількості 1.5 літра на 10 хвилин
• Далі в каструлю укладаємо картоплю, попередньо нарізаний, дрібними кубиками і варимо 10 хвилин, після додаємо до рибного філе і продовжуємо варити ще 10 хвилин
• очищаємо і нарізаємо, цибулю та моркву ставимо на прогріту сковорідку. Після цього нарізаємо кубиками або соломкою (кому як зручно!) Солодкий перець і додаємо туди ж. Обсмажуємо на середньому вогні 5 хвилин
• Додаємо обсмажену цибулю з перцем в каструлю з філе і картоплею і продовжуємо ще варити 10 хвилин
• Вимикаємо вогонь, додаємо зелень. Всі наш суп готовий!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: