Загрузка...
Рибна юшка
0
+1
12 вер
Мій тато прекрасний рибак. З дитинства я звикла їсти рибку, яка ще півгодини тому плавала у ставку. Смак цієї рибки особливий, з покупної магазинної рибою його не порівняти. Коли я поїхала з рідного
Юшка з рибного молочка
0
0
11 вер
Сьогодні я хочу з вами поділитися унікальним і незвичайним рецептом юшки, приготовленої з рибного молочка. Ви запитаєте, де я їх взяла? Та все дуже просто.
Рибний суп з горошком
0
0
04 гру
Сьогодні я поспішаю поділитися з вами дуже легким у всіх відносинах супчиком - рибним з горошком. Шматочки моркви в поєднанні з горошинками роблять суп яскравим. Зазвичай я варю його на молоці або в
Суп "Вятський" з стерлядь рецепт з фото
0
0
25 лис
Пропоную Рецепт рибного супу з стерлядь. Обмовлюся відразу, щоб не бути розтерзаної любителями юшки, це не вуха. Ця страва, я віддаю перевагу приготованим чоловіками на багатті ...
Солянка рибна рецепт з фото
0
0
21 лис
Смачне і ситне блюдо, зігріваючий душу і тіло в зимові морози. Рецептів рибної солянки я зустрічала багато, а зараз пропоную і Вам приготувати це розкішне блюдо.
Кислі щі з смаженою рибою
0
0
18 вер
Пропонуємо неординарне,але дуже смачне рішення рецепт приготування кислих щів із смаженою рибою.
Рецепт суп з креветками
0
0
18 вер
Дуже смачний суп з креветками який дуже популярний в Європі і який у багатьох кулінарних традиціях світу.
Юшка з форелі
0
+12
20 лют
Захотіли мої домашні смачного рибного супчику. Я довго думала, чим побалувати і здивувати свою сім'ю, і згадала, як готувала цю страву моя мама - юшка з форелі.
Юшка з коропа
0
+5
20 лют
Кулінарний рецепт дозволить насолодитися смачною юшкою. Саме короп запечений робить страву ароматною, смачним і ситним. Їжа прекрасно підходить для всіх цінителів морепродуктів.
Юшка проста
0
+5
20 лют
Ця страва є традиційним гарячим рибним блюдом. Від інших рибних супів уха відрізняється набором продуктів і способом приготування. У неї не можна додавати овочі (дуже рідко можна моркву і картоплю),
Юшка з коропа
0
+6
20 лют
Риба короп є штучно виведена порода сазана і однією з найбільш цінних промислових риб. Риболовля на коропа - захоплююче заняття для багатьох любителів рибальства.
Рибний суп
0
+5
20 лют
Відмінне блюдо, яке підійде як перше. Як і будь-який інший суп, рибний суп добре впливає на травлення, володіє необхідними елементами і вітамінами, що забезпечують здоров'я людини.
Суп рибний
0
+6
20 лют
Приготування деяких страв вимагає не малі зусиллі і величезних витрат часу. Але сьогодні мова піде про швидкий і легкий в приготуванні і живильному блюді на основі риби. Суп рибний.
Меню повара


Уха

Юшкою називається російський наваристий суп з риби. Багато років тому юшкою називали будь - який рідкий суп, тільки на початку 18 століття саме рибний суп став так називатися. Приготування юшки не займе багато часу, достатньо запастися необхідними інгредієнтами. Готувати юшку можна з будь-якого виду риби, наприклад, юшка з сьомги, судака, сома, карася, лосося або сазана. Якщо готувати юшку за класичним рецептом, то необхідно дотримуватися деяких правил: Варити юшку необхідно в посуді з глини або емальованому, так як вони перешкоджають окисленню. Для супу потрібно брати рибу, яка дає прозорий навар, володіє солодким та ніжним смаком.

Для неї підійде окунь, судак або йорж. До неї можна додати щуку, лин, миня. Від простого рибного супу юшку відрізняє рясне наявність приправ. Дуже смачна юшка вийде, якщо додати в неї петрушку, естрагон, цибулю-порей, зелена цибуля, кріп, часник та інші. З овочів в юшку додають лише картоплю, моркву і цибулю. Чим жирніше рибу ви взяли, тим більше прянощів слід додати. Юшка є дуже корисним стравою, але тільки в гарячому вигляді, холодну юшку їсти, не рекомендується. У супі міститься велика кількість корисних речовин, які легко засвоюються людським організмом. Вона сприяє швидкому відновленню після хвороб.

Режим варіння також впливає на її смак. Для початку потрібно приготувати бульйон - це киплячий підсолений овочевий бульйон, в який на деякий час опускають рибу. Цей бульйон створює сприятливі умови для риби, вона не повинна виварити повністю, тобто повинна вийти соковитою і смачною. Спочатку в бульйоні виварюють дрібну рибку, голови і кістки, потім їх викидають, а бульйон проціджують і висвітлюються яєчно-білкової відтяжкою. Потім вже в бульйоні відварювали великі шматки риби або філе, які призначені для їжі. Далі можна додати картоплю, який трохи ущільнить консистенцію юшки. Як довго буде варитися юшка, залежить від виду риби: прісноводна вариться близько 15-20 хвилин, а морська 8-12 хвилин.
Перейти до меню повара: