Розсольник з рисом

Розсольник з рисом
0
0
26 лют
Розсольник з рисом


Готуємо дуже смачний розсольник з рисом рецепт


Крім традиційного розсольнику з перловою крупою, існує не менш смачний розсольник з рисом, особливо якщо врахувати, що «перловка» досить своєрідна, і не кожному до смаку, що не скажеш про рис - рідко зустрінеш людину, яка не любить цей надзвичайно корисний і смачний продукт.
Багато хто любить солити перші страви ще спочатку або в середині процесу приготування, проте розсольник відноситься до тих перших страв, де вимагається чітке дотримання правила: доведення до смаку за кілька хвилин до закінчення приготування.

Овочевий розсольник з рисом
Інгредієнти:

• Солоні огірки - 4шт
• Рис - 50г
• Картопля - 2шт
• Морква - 1шт
• Ріпа - 1шт
• Цибуля - 2шт
• Петрушка (корінь) - 1шт
• Лавровий лист - 3шт
• Кріп (пучок) - 1шт
• Петрушка (пучок) - 1шт
• Цибуля-порей
• Сіль
• Перець

Приготування:
• Картопля чиститься, промивається і нарізається кубиками.
• У каструлю з киплячою водою висипається нарізану картоплю.
• Морква і петрушка дрібно шинкують і додаються до картоплі.
• Ріпа нарізається соломкою і додається в каструлю з овочами.
• Цибуля-порей нарізати і також додається в розсольник разом з промитим рисом.
• Огірки очищаються від шкірки, якщо є насіння - вони віддаляються.
• Огірки нарізаються дуже тонкими скибочками і припускаються окремо.
• У розсольник додаються всі інші овочі і окремо злегка обсмажену цибулю.
• В кінці додаються припущені огірки - все вариться до готовності.
• Доводиться до смаку додаванням солі, спецій.
• Подається з подрібненою зеленню.
Смачного!

Готуємо смачний розсольник з рисом простий рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: