Кролик

Кролик
-1
0
26 лют
Кролик


Кролик дуже смачний рецепт


Дуже оригінальний рецепт, який дозволить трохи урізноманітнити звичайне перше блюдо. Ми приготуємо незвичайний розсольник, і його «родзинкою» буде кролик і саме він і додасть нашому супу неповторний смак

Для розсольнику з кролика потрібно:
• Передня частина тушки, включаючи печінку, легені та серце.
• Морква - 1шт
• Цибуля - 1шт
• Картопля - 3шт
• Солоні огірки - 3шт (невеликі)
• Перлова крупа -? ст.
• Перець горошком - 3-4шт
• Лавровий лист - 1шт

Готуємо:
• Попередньо слід підготувати м'ясо кролика до готування шляхом просто вимочування в холодній воді близько 3 годин. Потім кладемо м'ясо в холодну воду і доводимо до кипіння. Далі потрібно зняти піну і варити, поки кролятина не стане м'якою. Після цього дістаємо м'ясо, бульйон проціджуємо. Бульйон потрібно заправити: морква, картопля, цибуля, прекрасно для цього підійдуть. Нарізайте їх, як захочете. Так само в заправку входять перлова крупа, яку потрібно попередньо розпарити, нарізані солоні огірки, лавровий лист і 3-4 горошини перцю. Після цих маніпуляцій варимо ще протягом 30 хвилин. Додаємо м'ясо і доводимо до кипіння. Готову страву розливаємо в глибокі тарілки і заправляємо сметаною і зеленню
Смачного!

Готуємо смачний розсольник де основним інгредієнтом є кролик
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: