Загрузка...

Солянка рецепт з фото

Солянка рецепт з фото


Солянка або селянка. Один з фаворитів серед супів. Він просто не може бути не смачним!
Солянка рецепт з фото
+3
0
26 лис
Інгредієнти:
  • Язик телячий 1 шт
  • М\'ясо 300 г
  • Ковбаса сирокопчена 150 г
  • Рис круглозерний 100 г
  • Огірки солоні 3 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Маслини без кісточки 20 шт
  • Каперс 50 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Язик і м'ясо складаємо в каструлю і варимо до готовності. Рис добре промити і залити водою. Нехай чекає свого часу. Тим часом займемося засмажкою для солянки.

  • Крок 2

    Відразу напишу, що всі етапи тушкування в сковорідці рекомендутся робити окремо. Тобто кожен інгредієнт гасити окремо. Це мені не подобається - занадто багато рухів тіла. Тому я робила по своєму. У маслі обсмажуємо подрібнену цибулю до запаху.

  • Крок 3

    Потім додаємо туди ж нарізані огірочки і даємо трохи згасити. Додаю завжди трохи бульйону з каструлі, де вариться м'ясо. тепер томатна паста, подрібнені каперси і трохи оливок. Все це ще тушу хв 10.

  • Крок 4

    Готове м'ясо і мова дістати з бульйону. Язик очистити від шкірки і нарізати разом з м'ясом кубікаі. ковбаски також нарізати маленькими кружечками. У каструлю з бульйоном висипаємо рис і м'ясо.

  • Крок 5

    Варимо до готовності рису. Потім додамо вміст сковороди і продовжуємо варити на повільному вогні хв 10. За ці 10 хв пробуємо солянку на спеції. Я дуже люблю додати в солянку сік від маслин і розсіл від огірків. Коли ви домоглися потрібного смаку, вимикаємо нашу солянку. Тепер в тарілку трохи солянки, пару маслин, кружечок лимона і сметану.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: