Солянка рецепт з фото

Солянка рецепт з фото


Солянка або селянка. Один з фаворитів серед супів. Він просто не може бути не смачним!
Солянка рецепт з фото
+3
0
26 лис
Інгредієнти:
  • Язик телячий 1 шт
  • М\'ясо 300 г
  • Ковбаса сирокопчена 150 г
  • Рис круглозерний 100 г
  • Огірки солоні 3 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Маслини без кісточки 20 шт
  • Каперс 50 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Язик і м'ясо складаємо в каструлю і варимо до готовності. Рис добре промити і залити водою. Нехай чекає свого часу. Тим часом займемося засмажкою для солянки.

  • Крок 2

    Відразу напишу, що всі етапи тушкування в сковорідці рекомендутся робити окремо. Тобто кожен інгредієнт гасити окремо. Це мені не подобається - занадто багато рухів тіла. Тому я робила по своєму. У маслі обсмажуємо подрібнену цибулю до запаху.

  • Крок 3

    Потім додаємо туди ж нарізані огірочки і даємо трохи згасити. Додаю завжди трохи бульйону з каструлі, де вариться м'ясо. тепер томатна паста, подрібнені каперси і трохи оливок. Все це ще тушу хв 10.

  • Крок 4

    Готове м'ясо і мова дістати з бульйону. Язик очистити від шкірки і нарізати разом з м'ясом кубікаі. ковбаски також нарізати маленькими кружечками. У каструлю з бульйоном висипаємо рис і м'ясо.

  • Крок 5

    Варимо до готовності рису. Потім додамо вміст сковороди і продовжуємо варити на повільному вогні хв 10. За ці 10 хв пробуємо солянку на спеції. Я дуже люблю додати в солянку сік від маслин і розсіл від огірків. Коли ви домоглися потрібного смаку, вимикаємо нашу солянку. Тепер в тарілку трохи солянки, пару маслин, кружечок лимона і сметану.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: