Загрузка...

Розсольник класичний рецепт

Розсольник класичний рецепт
+6
0
19 вер
Розсольник класичний рецепт


Інгредієнти:

• Яловичі нирки - 500г
• Перлова крупа - 70г
• Солоні (не мариновані) огірки - 2шт
• Цибуля - 1шт
• Морква - 1шт
• Корінь петрушки
• Зелень
• Сіль
• Перець
• Масло для смаження
• Бульйон - 2л

Готуємо:

• Нирки промиваємо, розрізаємо вздовж і замочуємо на 3-4 години у холодній воді. Меняем3-4 рази воду і кожен раз ретельно промиваємо нирки. Ставимо каструлю з нирками на великий вогонь і даємо покипіти 10 хв. Зливаємо воду і заливаємо нирки бульйоном. Кладемо 3 ложки перлової крупи і варимо протягом 2 годин.
• Цибулю, моркву і корінь петрушки ріжемо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо різані дрібною соломкою огірки і тушкуємо ще 5-8 хвилин.
• Додаємо пасеровані овочі в бульйон з нирками і крупою, туди ж, кубиками кришимо картоплю. Варимо суп до готовності картоплі і вливаємо в нього половину склянки огіркового розсолу.

Подавати суп гарячим, додавши 1 столову ложку сметани.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: