Розсольник класичний рецепт

Розсольник класичний рецепт
+6
0
19 вер
Розсольник класичний рецепт


Інгредієнти:

• Яловичі нирки - 500г
• Перлова крупа - 70г
• Солоні (не мариновані) огірки - 2шт
• Цибуля - 1шт
• Морква - 1шт
• Корінь петрушки
• Зелень
• Сіль
• Перець
• Масло для смаження
• Бульйон - 2л

Готуємо:

• Нирки промиваємо, розрізаємо вздовж і замочуємо на 3-4 години у холодній воді. Меняем3-4 рази воду і кожен раз ретельно промиваємо нирки. Ставимо каструлю з нирками на великий вогонь і даємо покипіти 10 хв. Зливаємо воду і заливаємо нирки бульйоном. Кладемо 3 ложки перлової крупи і варимо протягом 2 годин.
• Цибулю, моркву і корінь петрушки ріжемо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо різані дрібною соломкою огірки і тушкуємо ще 5-8 хвилин.
• Додаємо пасеровані овочі в бульйон з нирками і крупою, туди ж, кубиками кришимо картоплю. Варимо суп до готовності картоплі і вливаємо в нього половину склянки огіркового розсолу.

Подавати суп гарячим, додавши 1 столову ложку сметани.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: