Суп-пюре з печериць рецепт з фото

Суп-пюре з печериць рецепт з фото


Шампіньйони - продукт, з якого дуже багато можна приготувати страв. Суп-пюре з печериць готувати легко і швидко. Мій рецепт з фото покаже вам, як це зробити.
Суп-пюре з печериць рецепт з фото
+1
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Олія маслинова 2 ст л
  • Сіль 1.0 ч.л
  • Гриби печериці 600.0 г
  • Вершки ~ 20% 100.0 мл
  • Сир \"Пармезан\" 10 гр
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нам потрібні печериці, цибуля, оливкова олія, вершки, сир пармезан.

  • Крок 2

    Печериці можна їсти сирими. Ви не знали? Але ми не ризикуємо. Гриби подрібнити, ріпчасту цибулю також подрібнити і з грибами обсмажити на оливковій олії до випаровування рідини.

  • Крок 3

    Потім вміст сковороди спюріровать в блендері. Висипати в каструльку і долити вершки. Дати покипіти хвилини три, постійно помішуючи. Вершки відразу нейтралізують смак грибів. Тому пробуйте, що треба додати. Можете трохи соєвого соусу, сіль, звичайно.

  • Крок 4

    Якщо дуже густо, розбавте водою або бульйоном. Потім набираємо в тарілку, посипаємо (за бажанням) свіжомеленим перцем і обов'язково тертим пармезаном. Пармезан дає смачний відтінок супу. Ось і все! Швидко і сердито!)

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: