Загрузка...

Суп-пюре з печериць рецепт з фото

Суп-пюре з печериць рецепт з фото


Шампіньйони - продукт, з якого дуже багато можна приготувати страв. Суп-пюре з печериць готувати легко і швидко. Мій рецепт з фото покаже вам, як це зробити.
Суп-пюре з печериць рецепт з фото
+1
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Олія маслинова 2 ст л
  • Сіль 1.0 ч.л
  • Гриби печериці 600.0 г
  • Вершки ~ 20% 100.0 мл
  • Сир \"Пармезан\" 10 гр
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нам потрібні печериці, цибуля, оливкова олія, вершки, сир пармезан.

  • Крок 2

    Печериці можна їсти сирими. Ви не знали? Але ми не ризикуємо. Гриби подрібнити, ріпчасту цибулю також подрібнити і з грибами обсмажити на оливковій олії до випаровування рідини.

  • Крок 3

    Потім вміст сковороди спюріровать в блендері. Висипати в каструльку і долити вершки. Дати покипіти хвилини три, постійно помішуючи. Вершки відразу нейтралізують смак грибів. Тому пробуйте, що треба додати. Можете трохи соєвого соусу, сіль, звичайно.

  • Крок 4

    Якщо дуже густо, розбавте водою або бульйоном. Потім набираємо в тарілку, посипаємо (за бажанням) свіжомеленим перцем і обов'язково тертим пармезаном. Пармезан дає смачний відтінок супу. Ось і все! Швидко і сердито!)

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: