Загрузка...

Суп-пюре з горошку рецепт з фото

Суп-пюре з горошку рецепт з фото


Цей суп може бути пісним чи ні, але він в будь-якому варіанті має цікавий приємним смаком і радує своїм яскравим кольором.
Суп-пюре з горошку рецепт з фото
+1
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 2.0 шт
  • Олія маслинова 60.0 мл
  • Сіль морська 0.5 ч.л
  • Горошок зелений заморожений 800.0 г
  • Морква 1 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуємо всі інгредієнти для супу. Якщо горошок заморожений, то розморожувати його не варто.

  • Крок 2

    На сковороді обсмажуємо в оливковій олії горошок, подрібнену цибулю і моркву.

  • Крок 3

    Закрити кришкою, посолити і тушкувати близько 30 хвилин на слабкому вогні. Зотем порційно подрібнюємо в блендері. Рада! При подрібненні в блендері на кожну порцію додати 2 ст л бульйону або кип'яченої води.

  • Крок 4

    Пюре розвести бульйоном або кип'яченою водою до потрібної констінстенціі і прокип'ятити. Пробуємо на сіль, перець і додамо чого не вистачає. Можна суп їсти з сухариками, можна додати вершків - це на ваш смак і колір. Пригощайтеся!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: