Суп-пюре з горошку рецепт з фото

Суп-пюре з горошку рецепт з фото


Цей суп може бути пісним чи ні, але він в будь-якому варіанті має цікавий приємним смаком і радує своїм яскравим кольором.
Суп-пюре з горошку рецепт з фото
+1
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 2.0 шт
  • Олія маслинова 60.0 мл
  • Сіль морська 0.5 ч.л
  • Горошок зелений заморожений 800.0 г
  • Морква 1 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуємо всі інгредієнти для супу. Якщо горошок заморожений, то розморожувати його не варто.

  • Крок 2

    На сковороді обсмажуємо в оливковій олії горошок, подрібнену цибулю і моркву.

  • Крок 3

    Закрити кришкою, посолити і тушкувати близько 30 хвилин на слабкому вогні. Зотем порційно подрібнюємо в блендері. Рада! При подрібненні в блендері на кожну порцію додати 2 ст л бульйону або кип'яченої води.

  • Крок 4

    Пюре розвести бульйоном або кип'яченою водою до потрібної констінстенціі і прокип'ятити. Пробуємо на сіль, перець і додамо чого не вистачає. Можна суп їсти з сухариками, можна додати вершків - це на ваш смак і колір. Пригощайтеся!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: