Загрузка...

Суп з квасолею рецепт з фото

Суп з квасолею рецепт з фото


Цей суп готується з сухої квасолі і копченостей. Подивіться рецепт з фото цього супу. Нічого складного.
Суп з квасолею рецепт з фото
+2
0
21 лис
Інгредієнти:
  • Квасоля суха 500 г
  • Ребра свинячі копчені 500 г
  • Сметана 250 г
  • Борошно пшеничне 2 ст л
  • Часник 2 зубочка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чому саме суха квасоля? Тому що вона довго вариться і дає смачний навар. Я пробувала готувати зі свіжої фаслолі, але це далеко не той суп. Отже суху квасолю обов'язково замочити на ніч. З копченостей у мене були ребра, які теж були замочені в холодній воді на ніч. Ребра я не рубала на шматки поменше, так як і так в процесі прігтовленія з них знімають м'ясо.

  • Крок 2

    Отже, замочену квасолю промити і залити в каструлі холодною водою. Поставити на вогонь. Ребра помити теплою водою (після копчення рекомендується) і завантажити в каструлю до квасолі. Коли почне кипіти, при бажанні, зняти піну і залишити варитися на середньому вогні. Тим часом зробити засмажку. У жирі (або соняшниковій олії) підсмажити до золотистого кольору борошно, додати подрібнений часник, ложку томат пасти (відразу загуснет), добре перемішати і залити вміст сковороди водою. На вогонь вже не повертати. Тихенько перемішати (повинна вийти густа каша) і відставити убік.

  • Крок 3

    Перевірити на готовність ребра. Якщо готові, витягнути і дати їм трохи охолонути. Квасоля зазвичай ще не зовсім готова. З ребер зняти м'ясо, нарізати його на шматочки і повернути до квасолі. Зробити заправку. Борошно розмішати зі сметаною до гладкості і вилити в каструлю до квасолі. У каструлі теж добре перемішати, що б не було грудок. У такому вигляді суп буде варитися до готовності квасолі.

  • Крок 4

    Коли квасоля стане лопатися, то вона вже готова. Виливаємо в каструлю вміст сковороди і перемішуємо. Суп одразу набуває гарний колір і трохи густоти. Додамо сіль, перець. Пробуємо. Якщо все вас влаштовує, даємо покипіти в такому вигляді 5 хвилин і вимикаємо. Копченості, розварена квасоля і сметана з підсмаженим борошном дають свій неповторний смак. Це ще один мій черговий суп. Цей суп дуже любить син (тато віддає перевагу з капустою, про який я вам розповім іншим разом). Накришити в суп хліб і їсти. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: