Холодний огірковий суп

Холодний огірковий суп


Холодні супи малокалорійні, їх з повним правом можна віднести до страв самого здорового харчування. Холодний огірковий суп відмінно освіжає в жаркий літній час. Його можна готувати в розвантажувальні дні, так як він містить всього 60 ккал, до того ж огірки покращують обмінні процеси в організмі і сприяють очищенню від токсинів. На приготування супу йде 10-15 хвилин і готувати його краще перед вживанням.
Холодний огірковий суп
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • 750 г огірків
  • 1 склянка нежирного йогурту
  • 1 ч. л. морської солі
  • 1 ч. л. меленого чорного перцю
  • 3 кубики льоду
  • 1 стакан листя свіжої м\'яти
  • часточки огірка для прикраси
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У "товстошкірих" огірків з великими насінням очистіть шкірку, розріжте огірок навпіл і виберіть ложкою насіння, потім наріжте кубиками, а молоді огірочки ретельно вимийте і наріжте невеликими шматочками. Подрібніть листя м'яти.

  • Крок 2

    У блендері змішайте огірки, йогурт, сіль, перець до однорідної маси.

  • Крок 3

    По одному додавайте кубики льоду, м'яту і знову подрібніть. Розлийте холодний огірковий суп по тарілках, прикрасьте часточками огірка.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: