Овочевий суп з кабачками

Овочевий суп з кабачками


Дуже смачний і легкий супчик. Його із задоволенням з'їдять навіть ті, хто не дуже любить кабачки. У супі відмінно поєднується ніжний, солодкий кабачок і помідори з кислинкою і кожен овоч зберігає свій смак. А коли в кінці приготування ви додасте свіжу зелень і дасте супу настоятися хвилин двадцять, за вуха не відтягнеш ;)) Такий овочевий суп дуже корисний людям страждаючим захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Ну, а «практично здоровим» людям, просто необхідно іноді розвантажувати свій організм таким малокалорійним, дієтичним супчиком.
Овочевий суп з кабачками
+7
0
08 лис
Інгредієнти:
  • 2 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 молодий кабачок середнього розміру
  • 2 твердих помідора
  • 1 зубок часнику
  • свіжий кріп
  • 1-2 ст. л. зеленої цибулі
  • 1 лавровий лист
  • рослинне масло
  • сіль
  • перець
  • сметана
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Влийте в каструлю 1 літр води або бульйону. Очищену картоплю наріжте кубиками, викладіть у воду і варіть 10-15 хвилин.

  • Крок 2

    Очищений ріпчасту цибулю наріжте кубиками і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла 1-2 хвилини на середньому вогні.

  • Крок 3

    Очищену моркву наріжте тонкими кружечками і обсмажте з цибулею 1-2 хвилини. Овочі обсмажуйте до напівготовності, в кінці приготування вони будуть не перетравленими і смачними.

  • Крок 4

    Потім в сковороду додайте нарізані кубиками кабачки або цукіні, перемішайте і обсмажуйте 1-2 хвилини. У молоденьких кабачках шкірку можна не знімати, якщо ви впевнені, що вони домашні і без нітратів.

  • Крок 5

    На помідорах зробіть легкий надріз, обдайте окропом, потім холодною водою і зніміть з них шкірку. Наріжте помідори кубиками і додайте до овочів в сковороду. Перемішайте і готуйте ще 1 хвилину, щоб овочі обмінялися соками. Викладіть вміст в каструлю з картоплею, доведіть до кипіння і на маленькому вогні готуйте ще 5 хвилин.

  • Крок 6

    Потім додайте лавровий лист, зелень кропу, трохи зеленої цибулі, подрібнений зубок часнику, сіль, доведіть до кипіння, вимкніть і дайте настоятися 20 хвилин. При подачі в порційні тарілки покладіть сметану і мелений перець.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: