Загрузка...

Овочевий суп з кабачками

Овочевий суп з кабачками


Дуже смачний і легкий супчик. Його із задоволенням з'їдять навіть ті, хто не дуже любить кабачки. У супі відмінно поєднується ніжний, солодкий кабачок і помідори з кислинкою і кожен овоч зберігає свій смак. А коли в кінці приготування ви додасте свіжу зелень і дасте супу настоятися хвилин двадцять, за вуха не відтягнеш ;)) Такий овочевий суп дуже корисний людям страждаючим захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Ну, а «практично здоровим» людям, просто необхідно іноді розвантажувати свій організм таким малокалорійним, дієтичним супчиком.
Овочевий суп з кабачками
+7
0
08 лис
Інгредієнти:
  • 2 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 молодий кабачок середнього розміру
  • 2 твердих помідора
  • 1 зубок часнику
  • свіжий кріп
  • 1-2 ст. л. зеленої цибулі
  • 1 лавровий лист
  • рослинне масло
  • сіль
  • перець
  • сметана
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Влийте в каструлю 1 літр води або бульйону. Очищену картоплю наріжте кубиками, викладіть у воду і варіть 10-15 хвилин.

  • Крок 2

    Очищений ріпчасту цибулю наріжте кубиками і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла 1-2 хвилини на середньому вогні.

  • Крок 3

    Очищену моркву наріжте тонкими кружечками і обсмажте з цибулею 1-2 хвилини. Овочі обсмажуйте до напівготовності, в кінці приготування вони будуть не перетравленими і смачними.

  • Крок 4

    Потім в сковороду додайте нарізані кубиками кабачки або цукіні, перемішайте і обсмажуйте 1-2 хвилини. У молоденьких кабачках шкірку можна не знімати, якщо ви впевнені, що вони домашні і без нітратів.

  • Крок 5

    На помідорах зробіть легкий надріз, обдайте окропом, потім холодною водою і зніміть з них шкірку. Наріжте помідори кубиками і додайте до овочів в сковороду. Перемішайте і готуйте ще 1 хвилину, щоб овочі обмінялися соками. Викладіть вміст в каструлю з картоплею, доведіть до кипіння і на маленькому вогні готуйте ще 5 хвилин.

  • Крок 6

    Потім додайте лавровий лист, зелень кропу, трохи зеленої цибулі, подрібнений зубок часнику, сіль, доведіть до кипіння, вимкніть і дайте настоятися 20 хвилин. При подачі в порційні тарілки покладіть сметану і мелений перець.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: