Суп з галушками

Суп з галушками
+2
0
22 лют
Суп з галушками


Приготуємо суп з галушками без витрат


Це блюдо білоруське. Суп з галушками виходить легким, ситним і дуже смачним одночасно. Головне що воно обійдеться вам без витрат, до того ж даний рецепт смачного.

Основні інгредієнти:
• Куряча грудка або стегенце середніх розмірів
• 1 морква
• Цибуля ріпчаста
• 1 ст. ложка рослинної олії
• Кріп
• Сіль за смаком
• Лавровий лист
• Перець горошок

Інгредієнти для галушок:
• Борошно
• Яйце 1 шт.
• Холодна вода 5-7 ст. ложок.
• Щіпка солі

Процес приготування:
• Курку моєму і кидаємо в киплячу воду. Злегка підсолимо. Доведемо до кипіння і акуратно знімемо піну. Після закипання варимо птицю на середньому вогні близько двадцяти хвилин.

• бульйон процідити через сито. Курку очистимо від кісток, наріжемо шматочками і викладемо назад в бульйон.

• Цибулю і моркву чистимо і режим кубиками.

• З нашаткованої моркви і цибулі готуємо зажарку. На сковороді розігріваємо масло і, постійно помішуючи, обсмажуємо овочі протягом трьох-чотирьох хвилин

• Викладемо засмажку в бульйон. Посолимо і додамо лавровий лист з перцем. Варимо близько 5-7 хвилин.

• Поки бульйон закипає, змішаємо борошно, яйце, сіль, воду. Тісто по консистенції повинне бути липким і нагадувати густу сметану. Якщо тісто вийшло дуже густим, додамо води.

• Акуратно формуємо з тесту галушки з допомогою двох ложок: однієї набираємо тісто, а інший зіштовхуємо його в бульйон. Щоб тісто не прилипало до ложки, занурюйте її в холодну воду.

• Варимо в готовому бульйоні галушки на слабкому вогні 5-6 хвилин. Галушки повинні плавати на поверхні.

Перед подачею на стіл виловлюємо з супу лавровий лист і посипаємо подрібненою зеленню кропу. Можна до супу подати сметану.

Рецепт суп з галушками з єврейської кухні
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: