Загрузка...

Суп з галушками

Суп з галушками
0
0
22 лют
Суп з галушками


Приготуємо суп з галушками без витрат


Це блюдо білоруське. Суп з галушками виходить легким, ситним і дуже смачним одночасно. Головне що воно обійдеться вам без витрат, до того ж даний рецепт смачного.

Основні інгредієнти:
• Куряча грудка або стегенце середніх розмірів
• 1 морква
• Цибуля ріпчаста
• 1 ст. ложка рослинної олії
• Кріп
• Сіль за смаком
• Лавровий лист
• Перець горошок

Інгредієнти для галушок:
• Борошно
• Яйце 1 шт.
• Холодна вода 5-7 ст. ложок.
• Щіпка солі

Процес приготування:
• Курку моєму і кидаємо в киплячу воду. Злегка підсолимо. Доведемо до кипіння і акуратно знімемо піну. Після закипання варимо птицю на середньому вогні близько двадцяти хвилин.

• бульйон процідити через сито. Курку очистимо від кісток, наріжемо шматочками і викладемо назад в бульйон.

• Цибулю і моркву чистимо і режим кубиками.

• З нашаткованої моркви і цибулі готуємо зажарку. На сковороді розігріваємо масло і, постійно помішуючи, обсмажуємо овочі протягом трьох-чотирьох хвилин

• Викладемо засмажку в бульйон. Посолимо і додамо лавровий лист з перцем. Варимо близько 5-7 хвилин.

• Поки бульйон закипає, змішаємо борошно, яйце, сіль, воду. Тісто по консистенції повинне бути липким і нагадувати густу сметану. Якщо тісто вийшло дуже густим, додамо води.

• Акуратно формуємо з тесту галушки з допомогою двох ложок: однієї набираємо тісто, а інший зіштовхуємо його в бульйон. Щоб тісто не прилипало до ложки, занурюйте її в холодну воду.

• Варимо в готовому бульйоні галушки на слабкому вогні 5-6 хвилин. Галушки повинні плавати на поверхні.

Перед подачею на стіл виловлюємо з супу лавровий лист і посипаємо подрібненою зеленню кропу. Можна до супу подати сметану.

Рецепт суп з галушками з єврейської кухні
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: