Рецепти з фото і відео

Цибуля ріпчаста

Цибуля ріпчаста
0
0
22 лют
Цибуля ріпчаста


Готуємо без витрат цибуля ріпчаста рецепт


Особливою популярністю в кулінарних традиціях Азії та Європи користується цибуля ріпчаста. У приготуванні використовується як цибулина, так і зелене перо.

Юшка цибульна
Основні інгредієнти:
• Бульйон з кісток - 0.5л;
• Лук ріпчастий 4 шт.;
• 2 ст. ложки жиру;
• Корінь селери 3 ст. ложки;
• Борошно - 2ст. ложки;
• Два яйця;
• Лимонний сік.

Процес приготування:
• Чистимо цибулю, ріжемо кільцями і тушкуємо на жирі. У момент, коли лук уже підрум'яниться, додаємо натертий корінь селери, муку (вже пасеровану), заливаємо бульйоном і варимо до повної готовності лука. Збиваємо жовтки і вливаємо їх у суп, лимонний сік додаємо за смаком.
• У зимовий час юшку подають до столу гарячою, влітку холодною.

Цибулевий суп по селянському рецепту
Основні інгредієнти:

• 3 цибулини цибулі;
• 2 ст. ложки вершкового масла;
• Кукурудзяне борошно - 1 ст. ложка;
• Бульйон (на вибір яловичий або курячий) - дві склянки.
• Склянка молока;
• Пол склянки вершків;
• Невелика булочка (не солодка);
• Яєчний жовток;
• Трохи тертого сиру, перець, сіль.

Процес приготування:
Цибуля ріжеться кільцями, тушкуємо його в олії на маленькому вогні, стежачи, щоб він не зарум'яниться. Потім всипаємо борошно, перемішуємо і розводимо бульйоном і даємо прокипіти. Приправляємо все сіллю, перцем, вершками і молоком. Ламаємо невеликими шматочками булочку і підсушуємо в духовці, зверху мажемо кожну скибочку сумішшю з тертого сиру, сирого жовтка і ложем в миску для супу, заливаємо власне в миску цибульний суп, даємо настоятися п'ять хвилин, і подаємо на стіл.

Готуємо смачний суп з основним інгредієнтом цибуля ріпчаста
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: