Запрошуємо не байдужих кулінарів вести та розвивати наш сайт kulinarki.com.ua

Якщо у Вас є вільний час, та Ви взмозі добавити цікаві рецепти, відеорецепти до нашої збірки! Запрошуємо Вас до співпраці.

Кому цікаво просимо Вас писати на abuse@ide-kino.pp.ua

Супи рецепти

Супи рецепти
0
0
22 лют
Супи рецепти


Супи рецепти дуже смачні і прості


Якщо ви хочете приготувати найкращий, ситний і корисний вечерю, то ви, напевно почнете згадувати всілякі супи рецепти яких у великій кількості зустрічаються на просторах Інтернету. Тут ми вам розповімо, як приготувати сирний суп з кольрабі. Це незвичайний варіант супу, в якому чудово поєднуються два види сиру. Цей суп відноситься до французької кулінарії.

Вам знадобляться наступні інгредієнти:
• 1 штука кольрабі (120 г),
• 50 грамів сиру твердого сорту (Грюйер, Пармезан, Пекоріно Романо Грана Падано),
• 50 грамів сиру Рокфор,
• 40 грамів вершкового масла,
• 30 грамів пшеничного борошна,
• 30 мілілітрів молока,
• Половина чайної ложки солі,
• Виноградний сік 90 мілілітрів,
• Чверть чайної ложки мускатного горіха,
• Чверть чайної ложки чорного меленого перцю.

Рецепт приготування:
• Очистіть і наріжте кольрабі. Нарізати необхідно тонкими кружечками або тонкою соломкою.
• Після цього відваріть в 400 мілілітрах води протягом 5 хвилин. Злийте відвар в окремий посуд і збережіть.
• Натріть на дрібній тертці твердий сир. Не рекомендується брати занадто гострий сир, звичайний і так достатньо додасть гострого смаку.
• Рокфор, (або якщо немає Рокфору, то підійде інший, з цвіллю, наприклад, Дор блю), наріжте невеликими кубиками.
• Розтопіть в каструлі, в якій будемо варити вершкове масло. Додайте в масло борошно, і ретельно все перемішайте. Вогонь краще зробити мінімальним, для того, щоб повністю контролювати весь процес.
• У борошно додайте поступово капустяний відвар і молоко, перемішуючи постійно, щоб не було згустків. Потім доведіть до кипіння.
• Тепер, постійно перемішуючи основу супу, додайте туди обидва сиру. Далі готуйте на сильному вогні до повного розчинення сирів.
• Після цього додайте сіль, перець, виноградний сік і мускатний горіх в кількості по вашому смаку. Доведіть до кипіння.
• Приготовлену кольрабі покладіть туди ж. Варіть ще хвилин 5 і вимикайте вогонь.

Що б зберегти ніжну кремоподібну структуру необхідно подавати суп до столу негайно після приготування.

Готуємо вдома смачні супи рецепти приготування без зайвих витрат дуже прості
Схожі рецепти:
Loading...
Loading...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара
Перейти до меню повара: