Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Супи рецепти
0

Супи рецепти

Супи рецепти

Добавлено: 22-02-2013, 19:01

Приготували: 374 разів

Коментарів: 0

Теги: Супи, рецепти

Категорія: Овочеві супи

Додати в кулінарну книгу

Описання страви:

Супи рецепти


Супи рецепти дуже смачні і прості


Якщо ви хочете приготувати найкращий, ситний і корисний вечерю, то ви, напевно почнете згадувати всілякі супи рецепти яких у великій кількості зустрічаються на просторах Інтернету. Тут ми вам розповімо, як приготувати сирний суп з кольрабі. Це незвичайний варіант супу, в якому чудово поєднуються два види сиру. Цей суп відноситься до французької кулінарії.

Вам знадобляться наступні інгредієнти:
• 1 штука кольрабі (120 г),
• 50 грамів сиру твердого сорту (Грюйер, Пармезан, Пекоріно Романо Грана Падано),
• 50 грамів сиру Рокфор,
• 40 грамів вершкового масла,
• 30 грамів пшеничного борошна,
• 30 мілілітрів молока,
• Половина чайної ложки солі,
• Виноградний сік 90 мілілітрів,
• Чверть чайної ложки мускатного горіха,
• Чверть чайної ложки чорного меленого перцю.

Рецепт приготування:
• Очистіть і наріжте кольрабі. Нарізати необхідно тонкими кружечками або тонкою соломкою.
• Після цього відваріть в 400 мілілітрах води протягом 5 хвилин. Злийте відвар в окремий посуд і збережіть.
• Натріть на дрібній тертці твердий сир. Не рекомендується брати занадто гострий сир, звичайний і так достатньо додасть гострого смаку.
• Рокфор, (або якщо немає Рокфору, то підійде інший, з цвіллю, наприклад, Дор блю), наріжте невеликими кубиками.
• Розтопіть в каструлі, в якій будемо варити вершкове масло. Додайте в масло борошно, і ретельно все перемішайте. Вогонь краще зробити мінімальним, для того, щоб повністю контролювати весь процес.
• У борошно додайте поступово капустяний відвар і молоко, перемішуючи постійно, щоб не було згустків. Потім доведіть до кипіння.
• Тепер, постійно перемішуючи основу супу, додайте туди обидва сиру. Далі готуйте на сильному вогні до повного розчинення сирів.
• Після цього додайте сіль, перець, виноградний сік і мускатний горіх в кількості по вашому смаку. Доведіть до кипіння.
• Приготовлену кольрабі покладіть туди ж. Варіть ще хвилин 5 і вимикайте вогонь.

Що б зберегти ніжну кремоподібну структуру необхідно подавати суп до столу негайно після приготування.

Готуємо вдома смачні супи рецепти приготування без зайвих витрат дуже прості
kulinarki2



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!
Loading...

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або