Загрузка...

Рецепт свекольник

Рецепт свекольник
+5
0
21 лют
Рецепт свекольник


Найсмачніший рецепт борщ


Свекольник це овочевий суп з додаванням буряка. Буряк для супу може бути попередньо відварена або сира, натерта через велику тертку або дрібно порізана. Для приготування борщу не буде потрібно багато часу і коштів, але ви отримаєте задоволення від цієї страви.
З глибокої давнини люди вживають цей овоч. У деяких країнах спочатку стали вживати бадилля буряка, в інших почали з корінців. Але незабаром в хід пішла вся буряк цілком, з листя варили супи, додавали в салати. Улюблені страви простого народу стали борщ і ботвінья.
Особливо люблять рецепт борщ в російській та українській кухнях. Дієтичне блюдо, яке, в основному, вживається в холодному вигляді, є прекрасним ліками для людей із захворюванням шлунково-кишкового тракту. Смак у свекольника ніжний і ароматний, це справжнє літнє блюдо, однак, його можна готувати і взимку. У нього чудовий колір, який викликає апетит, багато вітамінів, корисних для нашого організму.
А для людей, що стежать за своєю фігурою, це справжня знахідка, так як борщ не тільки вгамує ваш голод, але і збереже стрункою фігуру.
Для приготування борщу можна використовувати і консервовану буряк з наших магазинів, але ніщо не замінить смак натуральних продуктів.
Для заправки супу з буряка можна використовувати майонез, сметану, кефір. Також при приготуванні борщу можна додати моркву, будь-які гриби, попередньо відварені і нарізані, можна покришити капусту, додати дрібно нарізаний часник і обов'язково зелень, яку воліють ваші домашні.

Продукти для приготування:
• Квас з хліба близько літра;
• Буряк 300 грам з вершками;
• Середня морквина;
• Молоді огірки 3 штуки;
• Трохи зеленої цибулі і петрушки;
• Курячі яйця 3 штуки, попередньо зварені круто;
• Пол склянки сметани;
• Небагато цукру;
• Оцет 15 грам 3%;
• Сіль на кінчику ножа

А зараз ми спробуємо приготувати це блюдо:
• Буряк гарненько промити під проточною водою, очистити і нарізати невеликими брусочками. Вершки також порізати на невеликі шматочки.
• Нарізану буряк скласти в каструлю або невеликий казан, налити трохи води, щоб тільки покрила овочі, додати туди оцет, щоб буряк не втратила колір і тушкувати на невеликому вогні 30 або 40 хвилин.
• Перед закінченням варіння додати зелені вершки і варити ще трохи. Потім відставити каструлю в сторону і дати буряках охолонути.
• Відварити моркву в окремому посуді і нарізати брусочками, молоді огірки нарізати також.
• Відварені курячі яйця і зелена цибуля дрібно покришити.
• Для заправки змішати сметану, курячі яйця, зелена цибуля, цукор, сіль.
• Тепер потрібно все з'єднати: в буряк додати огірки, заправку і потім обережно долити квас.
Можна приступати, повірте, вам дуже сподобається, ви не витратите багато часу і з задоволенням спробуєте це легке, дієтичне блюдо, яке обов'язково будуть замовляти ваші рідні та близькі, особливо в спекотні літні дні. Смачного!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: