Рецепти з фото і відео

Сочевиця рецепти приготування

Сочевиця рецепти приготування
+5
0
21 лют
Сочевиця рецепти приготування


Готуємо смачно самі сочевиця рецепти приготування


Приготування супу з чечевиці суцільне задоволення для кожної господині, так як її не слід замочувати, вариться вона швидко, а смак у неї чудовий. Особливою популярністю користується червона сочевиця рецепти приготування блюд на її основі відрізняються багатим кольором і ніжним бобовим присмаком. До того ж це один з найдоступніших продуктів із сімейства бобових. Нижче буде приведений рецепт супу, який простий в приготуванні і чудовий на смак.

Інгредієнти:
• 1,5 склянки сочевиці (бажано використовувати червоні сорти)
• 5 склянок овочевого або м'ясного бульйону або води
• 400 грамів соковитих томатів
• 2 зубчики часнику
• 2 цибулини ріпчастої цибулі середніх розмірів
• Селера
• 1 пучок свіжої петрушки
• Рослинна олія
• Спеції: сіль, перець любителям гострого присмаку можна додати столову ложку паприки.

Рецепт приготування:
• Очищаємо часник, дрібно нарізаємо, так само чинимо з ріпчастою цибулею і свіжим селерою. Викладаємо почергово з початку цибулю потім часником і потім селера на нагріту сковорідку з рослинним маслом під час всього процесу смаження не забуваємо ретельно перемішувати. Чекаємо, коли покладені овочі обсмажаться і стануть злегка прозорими, після цього відразу додаємо сочевицю і так само злегка даємо обсмажити. Вимикаємо вогонь і знімаємо сковорідку!
• Беремо середню каструлю, наливаємо туди води або бульйон (що б суп вийшов по-справжньому смачним, рекомендується використовувати бульйон). Для супу з чечевиці підійде практично будь-який бульйон овочевий або м'ясний не має значення. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь і залишаємо його варитися на повільному вогні. Через 10 хвилин можна буде спробувати, якщо сочевиця стала м'якою то в бульйон можна додати дрібно нарізані помідори, разом з соком (не радиться додавати помідори раніше, так як є можливість, що після цього сочевиця не розвариться і залишиться твердою)
• Продовжуємо обварювати ще 10-20 хвилин. Час залежить від твердості сочевиці, так як в ідеалі вона повинна розваритися в супі не однорідну, але вже масу.
• Для приготування даного супу можна використовувати абсолютно будь сор сочевиці, але краще всього вибирати червону. Тоді суп вийде красивим ще й візуальним.
• Розливаємо наш зварений суп по тарілках і щедро посипаємо свіжою зеленню, і додаємо трохи оливкової олії. Все наш суп готовий! Смачного!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: