Суп гречаний на курячому бульйоні

Суп гречаний на курячому бульйоні
+2
0
19 вер
Суп гречаний на курячому бульйоні


Інгредієнти:

• Куряча грудка - 500г
• Цибуля біла - 2шт
• Морква - 3шт
• Картопля - 4шт
• Помідори - 5 шт
• Гречана крупа - 1 склянка
• Вода - 2л
• Рослинна олія - 2 ст. ложки
• Сіль

Приготування:

• Куряча грудка відварюється до готовності.
• Гречана крупа промивається.
• Нарізану соломкою цибулю, терту моркву обсмажуються на олії до золотистого кольору.
• Картоплю нарізати соломкою.
• З бульйону витягується грудка, у нього всипається гречка.
• Вариться до напівготовності, потім додайте обсмажені овочі.
• Хвилин через 10 додається нарізаний картопля, подрібнені помідори.
• Все вариться до готовності, в кінці додається сіль і перець за смаком.
• Перед подачею насипається в порційну тарілку для перших страв, посипається подрібненою зеленню.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: