Загрузка...

Суп гречаний на курячому бульйоні

Суп гречаний на курячому бульйоні
+2
0
19 вер
Суп гречаний на курячому бульйоні


Інгредієнти:

• Куряча грудка - 500г
• Цибуля біла - 2шт
• Морква - 3шт
• Картопля - 4шт
• Помідори - 5 шт
• Гречана крупа - 1 склянка
• Вода - 2л
• Рослинна олія - 2 ст. ложки
• Сіль

Приготування:

• Куряча грудка відварюється до готовності.
• Гречана крупа промивається.
• Нарізану соломкою цибулю, терту моркву обсмажуються на олії до золотистого кольору.
• Картоплю нарізати соломкою.
• З бульйону витягується грудка, у нього всипається гречка.
• Вариться до напівготовності, потім додайте обсмажені овочі.
• Хвилин через 10 додається нарізаний картопля, подрібнені помідори.
• Все вариться до готовності, в кінці додається сіль і перець за смаком.
• Перед подачею насипається в порційну тарілку для перших страв, посипається подрібненою зеленню.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: