Загрузка...

Суп-пюре з гарбуза

Суп-пюре з гарбуза
0
0
19 вер
Суп-пюре з гарбуза


Інгредієнти:

• Морква (велика) - 1шт
• Селера (стебло) - 1-2шт
• Цибуля (середня) - 1шт
• Мускатний гарбуз (невелика) - 1шт
• Свіжий чебрець - 1 / 4 ст. ложки
• Бульйон курячий - 1 л
• Оливкова олія - 2 ст. ложки
• Яблучне пюре - 200г
• Сіль
• Мелений перець

Прикраса:

• Тертий сир - 1 ст. ложка
• Мигдаль крупномолотый - 1 ст. ложка
• Тонкі часточки яблук

Приготування:

• Оливкова олія нагрівається у великій каструлі.
• Додається дрібно нарізана морква, подрібнений селера, рубаний лук.
• Овочі страхуються хвилини 3-4 до прозорості цибулі.
• Потім додається нарізана кубиками гарбуз, чебрець.
• Все перемішується, заливається бульйоном.
• Додається сіль, перець за смаком.
• Суп доводиться до кипіння, вогонь зменшується і суп вариться близько півгодини (коли гарбуз стане м'якою).
• Потім суп за допомогою блендера робиться пюре, додається яблучне пюре, все перемішується.
• Готовий суп-пюре кілька хвилин прогрівається.
• Суп наливають у порційні тарілки, посипається тертим сиром, крупномолотим мигдалем, викладаються тоненькі часточки яблука.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: