Суп-пюре з гарбуза

Суп-пюре з гарбуза
0
0
19 вер
Суп-пюре з гарбуза


Інгредієнти:

• Морква (велика) - 1шт
• Селера (стебло) - 1-2шт
• Цибуля (середня) - 1шт
• Мускатний гарбуз (невелика) - 1шт
• Свіжий чебрець - 1 / 4 ст. ложки
• Бульйон курячий - 1 л
• Оливкова олія - 2 ст. ложки
• Яблучне пюре - 200г
• Сіль
• Мелений перець

Прикраса:

• Тертий сир - 1 ст. ложка
• Мигдаль крупномолотый - 1 ст. ложка
• Тонкі часточки яблук

Приготування:

• Оливкова олія нагрівається у великій каструлі.
• Додається дрібно нарізана морква, подрібнений селера, рубаний лук.
• Овочі страхуються хвилини 3-4 до прозорості цибулі.
• Потім додається нарізана кубиками гарбуз, чебрець.
• Все перемішується, заливається бульйоном.
• Додається сіль, перець за смаком.
• Суп доводиться до кипіння, вогонь зменшується і суп вариться близько півгодини (коли гарбуз стане м'якою).
• Потім суп за допомогою блендера робиться пюре, додається яблучне пюре, все перемішується.
• Готовий суп-пюре кілька хвилин прогрівається.
• Суп наливають у порційні тарілки, посипається тертим сиром, крупномолотим мигдалем, викладаються тоненькі часточки яблука.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: