Загрузка...

Квасолевий суп по голландськи

Квасолевий суп по голландськи
+1
0
19 вер
Квасолевий суп по голландськи


Необхідні інгредієнти:

• Біла квасоля - 300г
• Свиняча грудинка - 750г
• Картопля - 3-4шт
• Стручкова квасоля - 700г
• Сіль і перець
• Зелень селери - невеликий пучок

Готуємо:

• Напередодні готування замочимо білу квасолю, приблизно на 12 годин. Потім покладемо до неї грудинку, посолимо і поперчимо, варимо при невеликому нагріванні плити близько однієї години.
• Стручкову квасолю помиємо, видалимо волокнисті кінчики, наріжемо на шматочки, додаємо в суп, перемішати, закип'ятимо, потім додамо почищений і порізаний кубиками картоплю і нарізану зелень селери, варимо суп до готовності картоплі.
• Виймаємо з супу грудинку, ріжемо шматочками і знову опускаємо в суп.
• Суп готовий, його можна розливати по тарілках.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: