Кислі щі по-естонськи

Кислі щі по-естонськи
+3
0
19 вер
Кислі щі по-естонськи


Інгредієнти:

• Свинина (м'якоть) - 1кг
• Квашена капуста - 500г
• Ріпчаста цибуля - 1шт
• Морква - 1шт
• Рослинна олія - 2 ст. ложки
• Квасоля - 300г
• Сметана - 200г
• Ячна крупа - 150г
• Петрушка мелкорубленая - 3-4 ст. ложки
• Перець
• Сіль

Приготування:
• Свинина і квасолю відварюють до готовності.
• Готове м'ясо нарізати.
• Бульйон доводять до кипіння, додається квашена капуста, попередньо віджата.
• Цибулю, моркву страхуються і додаються в бульйон.
• Додається ячна крупа, сіль, перець.
• Щі варяться до готовності.
• Подаються зі сметаною і зеленню.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: