Загрузка...

Кислі щі по-естонськи

Кислі щі по-естонськи
+4
0
19 вер
Кислі щі по-естонськи


Інгредієнти:

• Свинина (м'якоть) - 1кг
• Квашена капуста - 500г
• Ріпчаста цибуля - 1шт
• Морква - 1шт
• Рослинна олія - 2 ст. ложки
• Квасоля - 300г
• Сметана - 200г
• Ячна крупа - 150г
• Петрушка мелкорубленая - 3-4 ст. ложки
• Перець
• Сіль

Приготування:
• Свинина і квасолю відварюють до готовності.
• Готове м'ясо нарізати.
• Бульйон доводять до кипіння, додається квашена капуста, попередньо віджата.
• Цибулю, моркву страхуються і додаються в бульйон.
• Додається ячна крупа, сіль, перець.
• Щі варяться до готовності.
• Подаються зі сметаною і зеленню.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: