Загрузка...

Суп-пюре гороховий

Суп-пюре гороховий
0
0
19 вер
Суп-пюре гороховий


Інгредієнти:

• Цибуля - 2шт
• Горох - 1-1,5 склянки
• Картопля - 3шт
• Морква-2шт
• Масло вершкове - 50г
• Масло рослинне
• Лавровий лист
• Чорний перець
• Сіль

Приготування:

• Горох промивається і висипається в каструлю.
• Заливається холодною водою так, щоб вона тільки покрила поверхню.
• Додається дві ложки рослинної олії, перемішують і ставлять на вогонь.
• Горох вариться до готовності, коли вода википає, додається ще склянку холодної води (таким чином, горох дуже швидко вариться і не потрібно замочування на ніч).
• Поки вариться горох, готуються інші продукти.
• Цибулю і моркву очищаються, миються і нарізати (можна крупно).
• Овочі обсмажуються на олії до золотистого кольору (можна збільшити кількість овочів, буде ще смачніше).
• Обсмажені овочі додаються до гороху.
• Картопля очищений і помитий нарізається кубиками і додається за півгодини до готовності гороху.
• В кінці додається сіль, перець, лавровий лист.
• Готовий суп (лавровий лист попередньо витягується) викладається в чашу блендера і доводиться до стану пюре.
• Гороховий суп-пюре прогрівається кілька хвилин і подається в супнике або порціонних тарілках.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: