Суп-пюре гороховий

Суп-пюре гороховий
0
0
19 вер
Суп-пюре гороховий


Інгредієнти:

• Цибуля - 2шт
• Горох - 1-1,5 склянки
• Картопля - 3шт
• Морква-2шт
• Масло вершкове - 50г
• Масло рослинне
• Лавровий лист
• Чорний перець
• Сіль

Приготування:

• Горох промивається і висипається в каструлю.
• Заливається холодною водою так, щоб вона тільки покрила поверхню.
• Додається дві ложки рослинної олії, перемішують і ставлять на вогонь.
• Горох вариться до готовності, коли вода википає, додається ще склянку холодної води (таким чином, горох дуже швидко вариться і не потрібно замочування на ніч).
• Поки вариться горох, готуються інші продукти.
• Цибулю і моркву очищаються, миються і нарізати (можна крупно).
• Овочі обсмажуються на олії до золотистого кольору (можна збільшити кількість овочів, буде ще смачніше).
• Обсмажені овочі додаються до гороху.
• Картопля очищений і помитий нарізається кубиками і додається за півгодини до готовності гороху.
• В кінці додається сіль, перець, лавровий лист.
• Готовий суп (лавровий лист попередньо витягується) викладається в чашу блендера і доводиться до стану пюре.
• Гороховий суп-пюре прогрівається кілька хвилин і подається в супнике або порціонних тарілках.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: