Гороховий суп-пюре

Гороховий суп-пюре
+4
0
19 вер
Гороховий суп-пюре


Інгредієнти:

• Копчені реберця (свинячі або яловичі), можна замінити копченою куркою - 500г.
• Горох - 250г.
• Картопля (середній) - 3 шт.
• Цибуля (Середня) - 2 шт.
• Морква (середня) - 2 шт.
• Зелень
• Вершкове масло - 2 ст.л.
• Сіль, перець за смаком.

Готуємо:

• Замочений горох (якщо не вийшло замочити, то просто доведеться довше проварити) разом з копченими реберцями ставимо варити на повільному вогні.
• Коли горох почне розварюватися, додаємо дрібно порізану картоплю
• Підсмажити до напівготовності дрібно посічену або натерту моркву, потім додаємо дрібно порізану цибулю.
• Після того як бачимо, горох і картопля повністю розварилися, перетворившись в пюре, виймаємо реберця і додаємо пасеровані моркву і цибулю. Повільно кип'ятити протягом 15 хвилин.
• Відокремлюємо м'ясо з реберець і висипаємо його в суп. Залишаємо повільно закипати протягом 5 хвилин.
• Додаємо перець, сіль, зелень
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: