Незвичайний борщ з м'ясом холодний

Незвичайний борщ з м
0
0
19 вер
Незвичайний борщ з м'ясом холодний


Інгредієнти:

• Червоний буряк відварна (велика) - 2шт
• Червоний буряк сира (маленька) - 1шт
• Свіжі огірки (середні) - 4 шт
• Ковбаса докторська (можна сосиски) - 500г
• Яловичина відварна (можна курка, нежирна свинина) - 300г
• Яйця варені - 7шт
• Картопля відварна (маленький) - 8шт
• Зелений лук
• Кріп
• Хрін
• Сіль
• Лимон
• Гірчиця
• Оцет

Приготування:

• Відварна буряк треться на тертці, викласти в каструлю і залити водою з додаванням однієї ложки оцту.
• Кип'ятитися приблизно 40 хвилин, коли відвар стане яскраво червоного кольору.
• Потім відвар проціджують, остуджується (буряк не викидається, також остуджується окремо).
• Картопля, ковбаса, м'ясо, яйця і огірки нарізати кубиками і кладуть у каструлю.
• Додається мелкорубленая зелень, цибулю.
• Все перемішується.
• Додається ложка хрону, сік лимона і все ще раз перемішується.
• Додається половина вареної буряків, сіль, гірчиця.
• Все перемішується.
• Потім заливають охолодженим буряковим відваром.
• Доводиться до смаку.
• Перед подачею додається свіжа мелкорубленая зелень і сметана.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: