Італійська кухня суп мінестроне

Італійська кухня суп мінестроне
+4
0
18 вер
Італійська кухня суп мінестроне


Інгредієнти:

• Помідори свіжі - 450г
• Морква - 2шт
• Кабачок (середній) - 1/2шт
• Цибуля-порей (стебло) - 1шт
• Селера (стебло) - 3шт
• Цибуля ріпчаста - 1шт
• Капуста (качан) - 1/2шт
• Макарони - 100г
• Олія оливкова - 1 ст. ложка
• Овочевий бульйон - 750мл
• Часник (часточки) - 2шт
• Розмарин нарізаний - 1 ст. ложка
• Базилік подрібнений - 3 ст. ложки
• Лавровий лист - 3шт
• Перець мелений
• Сіль

Приготування:

• У великій каструлі розігрівається оливкова олія.
• Потім на ньому пассируется подрібнений ріпчаста цибулю до прозорості.
• Додається нарізана морква, цибуля-порей, часник, селера, лавровий лист, розмарин.
• Все тушкується не більше 5 хвилин.
• Додаються нарізані помідори - все перемішується і гаситься ще пару хвилин.
• Додається овочевий бульйон, нарізаний кабачок, нашаткована капуста.
• Суп доводиться до кипіння, потім нагрівання зменшується до мінімуму.
• Каструля закривається кришкою, суп вариться до готовності (близько 10 хвилин).
• Лавровий лист витягується, додаються приправи, перець мелений (необхідно перемолоти безпосередньо перед додаванням).
• Суп подається в попередньо нагрітих тарілках, прикрашають листочками базиліка, за бажанням посипається тертим сиром.
• Ароматний італійський суп готовий. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: