Загрузка...

Італійська кухня суп мінестроне

Італійська кухня суп мінестроне
+4
0
18 вер
Італійська кухня суп мінестроне


Інгредієнти:

• Помідори свіжі - 450г
• Морква - 2шт
• Кабачок (середній) - 1/2шт
• Цибуля-порей (стебло) - 1шт
• Селера (стебло) - 3шт
• Цибуля ріпчаста - 1шт
• Капуста (качан) - 1/2шт
• Макарони - 100г
• Олія оливкова - 1 ст. ложка
• Овочевий бульйон - 750мл
• Часник (часточки) - 2шт
• Розмарин нарізаний - 1 ст. ложка
• Базилік подрібнений - 3 ст. ложки
• Лавровий лист - 3шт
• Перець мелений
• Сіль

Приготування:

• У великій каструлі розігрівається оливкова олія.
• Потім на ньому пассируется подрібнений ріпчаста цибулю до прозорості.
• Додається нарізана морква, цибуля-порей, часник, селера, лавровий лист, розмарин.
• Все тушкується не більше 5 хвилин.
• Додаються нарізані помідори - все перемішується і гаситься ще пару хвилин.
• Додається овочевий бульйон, нарізаний кабачок, нашаткована капуста.
• Суп доводиться до кипіння, потім нагрівання зменшується до мінімуму.
• Каструля закривається кришкою, суп вариться до готовності (близько 10 хвилин).
• Лавровий лист витягується, додаються приправи, перець мелений (необхідно перемолоти безпосередньо перед додаванням).
• Суп подається в попередньо нагрітих тарілках, прикрашають листочками базиліка, за бажанням посипається тертим сиром.
• Ароматний італійський суп готовий. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: