Загрузка...

Гороховий суп пюре

Гороховий суп пюре
0
0
18 вер
Гороховий суп пюре


Інгредієнти:

• Копчені реберця (свинячі або яловичі), можна замінити копченою куркою - 500г.
• Горох - 250г.
• Картопля (середній) - 3 шт.
• Цибуля (Середня) - 2 шт.
• Морква (середня) - 2 шт.
• Зелень
• Вершкове масло - 2 ст.л.
• Сіль, перець за смаком.

Готуємо:

• Замочений горох (якщо не вийшло замочити, то просто доведеться довше проварити) разом з копченими реберцями ставимо варити на повільному вогні.
• Коли горох почне розварюватися, додаємо дрібно порізану картоплю
• Підсмажити до напівготовності дрібно посічену або натерту моркву, потім додаємо дрібно порізану цибулю.
• Після того як бачимо, горох і картопля повністю розварилися, перетворившись в пюре, виймаємо реберця і додаємо пасеровані моркву і цибулю. Повільно кип'ятити протягом 15 хвилин.
• Відокремлюємо м'ясо з реберець і висипаємо його в суп. Залишаємо повільно закипати протягом 5 хвилин.
• Додаємо перець, сіль, зелень
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: