М'ясо з чорносливом

М
+1
0
26 лют
М'ясо з чорносливом


Соковите м'ясо з чорносливом


Пропоную вам ознайомитися з одним з найсмачніших, на мій погляд, рецептів приготування м'яса. Дуже соковите, смачне і з приємним смаком, м'ясо з чорносливом, відмінне блюдо для будь-якого свята чи застілля.

Основні інгредієнти:
• Будь-яке м'ясо - 1 кг
• Пачка чорносливу (200 гр.)
• Пара великих моркви
• Гриби (200-300 гр.)
• Цибуля ріпчаста 2 штуки
• Невелика пачка сметани і майонезу

Процес приготування:
• Беремо м'ясо, ріжемо на середні шматочки і ретельно відбиваємо його. Чим більше ви відіб'єте м'ясо, тим ніжніше воно вийде
• Потім обсмажуємо наші шматочки на сковороді з додаванням рослинної олії, до появи апетитною золотисто-рум'яної скоринки
• Потім в заздалегідь підготовлену каструлю щільно викладаємо нарізану кільцями цибулю. У разі чого - він не дасть блюду підгоріти і додасть м'ясу надзвичайний аромат
• Наступний шар - м'ясо. Викладаємо шматочок за шматочком, при цьому кожен потрібно Просолов і додати спеції за смаком
• Потім на м'ясо викладаємо шар чорносливу
• Потім йде шар моркви і грибів
• Шари можна повторювати поки не закінчаться продукти. Заливаємо наша страва сумішшю з сметани і майонезу (у рівних пропорціях) і тушкувати на середній температурі 30-40 хвилин до готовності.

Подавати гарячим. Блюдо дуже смачно як саме по собі, так і з гарніром - наприклад відвареною картоплею. Смачного!

М'ясо з чорносливом для свята чи застілля
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: