Загрузка...

М'ясо з чорносливом

М
+1
0
26 лют
М'ясо з чорносливом


Соковите м'ясо з чорносливом


Пропоную вам ознайомитися з одним з найсмачніших, на мій погляд, рецептів приготування м'яса. Дуже соковите, смачне і з приємним смаком, м'ясо з чорносливом, відмінне блюдо для будь-якого свята чи застілля.

Основні інгредієнти:
• Будь-яке м'ясо - 1 кг
• Пачка чорносливу (200 гр.)
• Пара великих моркви
• Гриби (200-300 гр.)
• Цибуля ріпчаста 2 штуки
• Невелика пачка сметани і майонезу

Процес приготування:
• Беремо м'ясо, ріжемо на середні шматочки і ретельно відбиваємо його. Чим більше ви відіб'єте м'ясо, тим ніжніше воно вийде
• Потім обсмажуємо наші шматочки на сковороді з додаванням рослинної олії, до появи апетитною золотисто-рум'яної скоринки
• Потім в заздалегідь підготовлену каструлю щільно викладаємо нарізану кільцями цибулю. У разі чого - він не дасть блюду підгоріти і додасть м'ясу надзвичайний аромат
• Наступний шар - м'ясо. Викладаємо шматочок за шматочком, при цьому кожен потрібно Просолов і додати спеції за смаком
• Потім на м'ясо викладаємо шар чорносливу
• Потім йде шар моркви і грибів
• Шари можна повторювати поки не закінчаться продукти. Заливаємо наша страва сумішшю з сметани і майонезу (у рівних пропорціях) і тушкувати на середній температурі 30-40 хвилин до готовності.

Подавати гарячим. Блюдо дуже смачно як саме по собі, так і з гарніром - наприклад відвареною картоплею. Смачного!

М'ясо з чорносливом для свята чи застілля
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: