Солянка суп

Солянка суп
0
0
26 лют
Солянка суп


Солянка суп першою стравою


Здавалося б, суп сама звичайна їжа для повсякденного життя, сам пам'ятаю як одного разу в дитинстві у друга на день народження першою стравою був суп, чесно кажучи було не зовсім зрозуміло - що суп робить на святковому столі, їжа адже сама звичайна, домашня ... Проте цей стереотип ніщо інше як оману, є маса смачних супів, здатних розбавити густу святкову їжу, отже солянка суп.

Основні інгредієнти (на 4 порцій):
• Вода 1,5 літра;
• Копчені сосиски 150г;
• Мисливські ковбаски 150г;
• Шинка 150г;
• Карбонат 150г;
• Картопля 4шт;
• Рослинна олія 1ст ложа;
• Оливки з лимоном 1 баночка;
• Маслини без кісточок 1 баночка;
• Цибуля ріпчаста 1шт;
• Томатна паста 300гр;
• Солоні огірки 2шт;
• Кінза, сіль за смаком.

Процес приготування:
• Наріжте сосиски, ковбаски, шинку, карбонат, картоплю кубиками, цибулю півкільцями, оливки і маслини нарізати навпіл.
• Опустіть копченості та цибулю у воду, додайте рослинної олії, томатної пасти і тушкуйте на повільному вогні близько п'ятнадцяти хвилин.
• Потім викладіть картоплю і посоліть (солити зовсім небагато, копченості і без того в процесі варіння видадуть багато солі). Варити до готовності.
• Додайте тушковані копченості, оливки і маслини, огірки, останні нарізати тоненькими кільцями. Після закипання кидайте порізану кінзу і знову доводите до кипіння. Готово!
Суп - солянка можна подавати зі сметаною і скибочкою лимона, не бійтеся, настільки екстремальне поєднання нітрохи не вб'є смак, а додасть йому тонкощі, а супу придбає вид святкового конфетті.


Солянка суп рецепт самий звичайний і смачний
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: