Загрузка...

Солянка суп

Солянка суп
0
0
26 лют
Солянка суп


Солянка суп першою стравою


Здавалося б, суп сама звичайна їжа для повсякденного життя, сам пам'ятаю як одного разу в дитинстві у друга на день народження першою стравою був суп, чесно кажучи було не зовсім зрозуміло - що суп робить на святковому столі, їжа адже сама звичайна, домашня ... Проте цей стереотип ніщо інше як оману, є маса смачних супів, здатних розбавити густу святкову їжу, отже солянка суп.

Основні інгредієнти (на 4 порцій):
• Вода 1,5 літра;
• Копчені сосиски 150г;
• Мисливські ковбаски 150г;
• Шинка 150г;
• Карбонат 150г;
• Картопля 4шт;
• Рослинна олія 1ст ложа;
• Оливки з лимоном 1 баночка;
• Маслини без кісточок 1 баночка;
• Цибуля ріпчаста 1шт;
• Томатна паста 300гр;
• Солоні огірки 2шт;
• Кінза, сіль за смаком.

Процес приготування:
• Наріжте сосиски, ковбаски, шинку, карбонат, картоплю кубиками, цибулю півкільцями, оливки і маслини нарізати навпіл.
• Опустіть копченості та цибулю у воду, додайте рослинної олії, томатної пасти і тушкуйте на повільному вогні близько п'ятнадцяти хвилин.
• Потім викладіть картоплю і посоліть (солити зовсім небагато, копченості і без того в процесі варіння видадуть багато солі). Варити до готовності.
• Додайте тушковані копченості, оливки і маслини, огірки, останні нарізати тоненькими кільцями. Після закипання кидайте порізану кінзу і знову доводите до кипіння. Готово!
Суп - солянка можна подавати зі сметаною і скибочкою лимона, не бійтеся, настільки екстремальне поєднання нітрохи не вб'є смак, а додасть йому тонкощі, а супу придбає вид святкового конфетті.


Солянка суп рецепт самий звичайний і смачний
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: