Загрузка...

Курячий суп

Курячий суп
+5
0
25 лют
Курячий суп


Курячий суп у всьому світі


Цей суп є одним з найлегших і самих розповсюджених у всьому світі. Готувати його дуже просто і найголовніше-приготування займає мало часу. Отже, готуємо з вами курячий суп.

Основні інгредієнти:
• 2-3 картоплі;
• Цибулина, морква (по 1 шт.);
• Вода-3 літри;
• 500грамм-курка;
• 100 грам-макаронні вироби;
• Сіль, спеції, зелень.

Процес приготування:
• Для початку приготуємо курячий бульйон, на основі якого, ми будемо готувати з вами суп.
• Миєму і рыжемо курячі шматочки на пару середніх шматків, опускаємо в киплячу воду.
Варимо, знімаючи пінку з бульйону.
• Чистимо картоплю, цибулю та моркву. Картоплю і моркву ріжемо акуратними і рівними кубиками. Цибулю подрібнюємо, і з додаванням малої кількості рослинного масла, обсмажуємо до золотистого кольору.
• Як м'ясо зварилося, дістаємо. Відокремлюємо м'ясо від кісток, дрібно ріжемо і кидаємо назад в каструлю. Кладемо, туди ж, моркву і картоплю, обсмажену цибулю. Помішати.
• Солимо і перчимо до смаку, додаємо спеції.
• За 10 хвилин до готовності, додаємо в суп вермішель і свіжу зелень.
• Вимкнути суп і дати йому трохи постояти.
Подається до столу в гарячому вигляді. На окремому блюді можна подати грінки з чорного хліба, натертого часником і обсипати свіжою петрушкою.

Готуємо курячий суп дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: