Курячий суп

Курячий суп
+5
0
25 лют
Курячий суп


Курячий суп у всьому світі


Цей суп є одним з найлегших і самих розповсюджених у всьому світі. Готувати його дуже просто і найголовніше-приготування займає мало часу. Отже, готуємо з вами курячий суп.

Основні інгредієнти:
• 2-3 картоплі;
• Цибулина, морква (по 1 шт.);
• Вода-3 літри;
• 500грамм-курка;
• 100 грам-макаронні вироби;
• Сіль, спеції, зелень.

Процес приготування:
• Для початку приготуємо курячий бульйон, на основі якого, ми будемо готувати з вами суп.
• Миєму і рыжемо курячі шматочки на пару середніх шматків, опускаємо в киплячу воду.
Варимо, знімаючи пінку з бульйону.
• Чистимо картоплю, цибулю та моркву. Картоплю і моркву ріжемо акуратними і рівними кубиками. Цибулю подрібнюємо, і з додаванням малої кількості рослинного масла, обсмажуємо до золотистого кольору.
• Як м'ясо зварилося, дістаємо. Відокремлюємо м'ясо від кісток, дрібно ріжемо і кидаємо назад в каструлю. Кладемо, туди ж, моркву і картоплю, обсмажену цибулю. Помішати.
• Солимо і перчимо до смаку, додаємо спеції.
• За 10 хвилин до готовності, додаємо в суп вермішель і свіжу зелень.
• Вимкнути суп і дати йому трохи постояти.
Подається до столу в гарячому вигляді. На окремому блюді можна подати грінки з чорного хліба, натертого часником і обсипати свіжою петрушкою.

Готуємо курячий суп дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: