Суп з копченими реберцями

Суп з копченими реберцями
0
0
25 лют
Суп з копченими реберцями


Готуємо смачний суп з копченими реберцями рецепт


Завдяки цим рецептом ви зможете приготувати суп з копченими реберцями. В даному випадку він буде гороховим, що зробить його ще ніжніше і м'якше.

Основні інгредієнти:
• склянку гороху
• 400 грам копчених реберець
• картопля (3 шт.)
• 1 цибулина
• 1 морква
• сіль і перець (за смаком)
• будь-яка зелень

Процес приготування:
• Гарненько промийте горох і замочіть його на 4 години холодною водою. Коли горох розбухне, залийте його новою водою і варіть на маленькому вогні (1-1.5 ч. без солі). Щоб суп вийшов смачним, горох обов'язково повинен добре розваритися.
• Беремо копчені реберця. Вони повинні бути м'ясними і не жирними. Поріжте їх і покладіть в каструлю з водою. Після того, як закиплять, зменшіть вогонь і додайте порізану картоплю. Варіть 10-15 хв.
• Дрібно наріжте моркву і цибулю. З'єднайте горох і бульйон, додайте овочі, сіль, перець і варіть ще 8-10 хв. на повільному вогні.
• Буквально за хвилину до готовності додайте зелень. Готовий суп можете подавати на стіл з сухариками.

Порада:
• Свіжі овочі можете замінити засмажкою. Тоді суп вийде апетитного золотаво-жовтого кольору. Дрібно наріжте цибулю. Обсмажте на сковороді, додайте терту моркву і смажте ще пару хвилинок. Додайте в суп приблизно за 10 хв. до готовності.

Готуємо дуже простий і смачний суп з копченими реберцями
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: