Загрузка...

Суп з копченими реберцями

Суп з копченими реберцями
0
0
25 лют
Суп з копченими реберцями


Готуємо смачний суп з копченими реберцями рецепт


Завдяки цим рецептом ви зможете приготувати суп з копченими реберцями. В даному випадку він буде гороховим, що зробить його ще ніжніше і м'якше.

Основні інгредієнти:
• склянку гороху
• 400 грам копчених реберець
• картопля (3 шт.)
• 1 цибулина
• 1 морква
• сіль і перець (за смаком)
• будь-яка зелень

Процес приготування:
• Гарненько промийте горох і замочіть його на 4 години холодною водою. Коли горох розбухне, залийте його новою водою і варіть на маленькому вогні (1-1.5 ч. без солі). Щоб суп вийшов смачним, горох обов'язково повинен добре розваритися.
• Беремо копчені реберця. Вони повинні бути м'ясними і не жирними. Поріжте їх і покладіть в каструлю з водою. Після того, як закиплять, зменшіть вогонь і додайте порізану картоплю. Варіть 10-15 хв.
• Дрібно наріжте моркву і цибулю. З'єднайте горох і бульйон, додайте овочі, сіль, перець і варіть ще 8-10 хв. на повільному вогні.
• Буквально за хвилину до готовності додайте зелень. Готовий суп можете подавати на стіл з сухариками.

Порада:
• Свіжі овочі можете замінити засмажкою. Тоді суп вийде апетитного золотаво-жовтого кольору. Дрібно наріжте цибулю. Обсмажте на сковороді, додайте терту моркву і смажте ще пару хвилинок. Додайте в суп приблизно за 10 хв. до готовності.

Готуємо дуже простий і смачний суп з копченими реберцями
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: